“Олексія хотіли назвати Катею”: Позитив здивував зізнанням про сестру-близнючку, що старша на 10 хвилин

Український співак Олексій Завгородній, більш відомий фанатам як Позитив – розсекретив деякі цікаві подробиці свого народження. Виявилося, що батьки хотіли назвати його… Катею.

Олексій Завгородній – 35-річний український виконавець, якого фанати знають за псевдонімом Позитив. Він виступав у складі гурту “Время і стекло”.

Днями Олексій розсекретив незвідані подробиці свого народження. Як відомо – співак в батьків був не єдиною дитиною. В Позитива є старша сестра, яку звуть Лізою. Дівчинка народилась лише… на 10 хвилин раніше за нього самого і схожа на рідного брата, як дві краплі води.

Олексій Завгородній розповів, що із Лізою в них, як і у всіх близнюків встановився особливий емоційний контакт. Вони добре відчувають один одного навіть на великій відстані. Сестра народилась на 10 хвилин раніше за нього і тому є старшою. Однак це ще не всі секрети, про які повідомив Позитив.

Виявляється, їх батьки були впевнені у тому, що в них народяться дві дівчинки. Відтак, в Лізи повинний був би бути не брат Позитив, а маленька сестричка-Позитивинка.

Однак Доля вирішила інакше. Коли в матусі слідом за Лізою народився хлопчик – вона була трохи шокована. Адже вже й імʼя обрала для другої донечки – Катруся. Отак і вийшло, що Позитив своїх батьків ще під час народження здивував і повеселив.

Співак Позитив із батьками та сестрою Лізою
Співак Позитив із батьками та сестрою Лізою

Зараз Олексій Завгородній зізнається, що має близькі стосунки із рідною сестрою Лізою. Близнята добре відчувають емоції один одного, навіть якщо знаходяться на великій відстані. Артист зізнався, що із Єлизаветою спілкується щодня і між ними дійсно від народження встановився тісний звʼязок.

Коли мені або їй погано – відчуваємо це і можемо навіть зателефонувати одне одному. Кльово, що є людина, яка завжди може тобі допомогти – розповів Олексій Завгородній в розмові з репортерами

За словами співака, його сестра Ліза виросла також дуже творчою людиною. Але він не пускає її до великого шоу-бізнесу. Натомість дівчина зараз займається журналістикою, багато працює на телебаченні із фільмами і театральним критиком.

Зірковий брат називає Лізу дуже обізнаною та творчою людиною.

Нові статті

Схожі статті

Квашена капуста вийде хрумкою та смачною: перевірений рецепт за 30 хвилин – додайте в банку ось це

Осінь – сезон для приготування смачної та хрумкої квашеної капусти. Для приготування страви достатньо буде лише 30 хвилин вільного часу. Бродіння займе ще 3 дні.

44-річна Соломія Вітвіцька показала всім на “1+1”, як її змінило нещодавнє весілля: жінка-мрія (Фото)

Соломія Вітвіцька світиться від щастя, перебуваючи у стосунках із Олексієм Ситайлом і нещодавно пара відгуляла весілля - телеведуча показала, як вона виглядає після цієї події.

2 зведених сестри по татові і по мамі: Віталій Козловський вперше розкрив правду про своє сімейне положення

Віталій Козловський завжди відвертий зі своєю аудиторію, тож цього разу він не робив виключення та розкрив факт, який приголомшив всіх - чи знали ви, що співак має двох зведених сестер?

Зірка “Х-фактора” Аіда Ніколайчук показала, як працює її чоловік-каскадер: ви таке тільки в кіно бачили

Переможниця популярного українського шоу "Х-Фактор" Аіда Ніколайчук нещодавно розповідала, що вийшла заміж за каскадера з Голлівуду. В Stories співачка поділилася кадрами із роботи коханого.