Старший брат Веніаміна: як 39-річна Тіна Кароль ставиться до позашлюбного сина свого покійного чоловіка

Світ шоу-бізнесу — це не тільки яскраві концерти і гарні емоції. Він приховує велику кількість таємниць, які іноді виходять назовні і стають для багатьох шанувальників справжньою несподіванкою.

Особисте життя українських зірок завжди було предметом пильної уваги як збоку ЗМІ, так і зі сторони прихильників. Не оминула така Доля і 39-річну Тіну Кароль. В житті української поп-діви є невідомі сторінки, які точно здивують її фанатів.

Прихильники Тіни Кароль добре обізнані в багатьох подробицях її особистого життя. Співачка вийшла заміж за коханого чоловіка і свого продюсера Євгена Огіра. Народила йому сина Веніаміна. І була поряд до останніх днів життя, поки чоловік мужньо боровся із онкологічною хворобою.

Втім, деякі факти з біографії зіркового подружжя довгий час залишались поза увагою шанувальників. Зокрема, мало кому відомо, що Євген Огір до зустрічі із Тіною Кароль мав особисту непросту історію. Партнер і продюсер співачки ще до початку романтичних стосунків з нею… став батьком.

Тіна Кароль розсекретила, як ставиться до позашлюбного сина Євгена Огіра
Тіна Кароль розсекретила, як ставиться до позашлюбного сина Євгена Огіра

Так, Веніамін, народжений в шлюбі із Тіною – не єдиний і не перший син Євгена Огіра. В нього ще є старший спадкоємець. Про жінку, яка народила Огіру первістка – майже нічого невідомо. Та й про старшого братика Веніаміна – інформації обмаль. Вона залишається закритою від широкого загалу. Тіна Кароль також ніколи не обговорювала тему позашлюбної дитини чоловіка в ЗМІ.

Відомо, що після смерті Євгена Огіра постало питання розподілу спадщини. Тоді співачка зробила крок назустріч первістку коханого чоловіка і надала матері хлопчика певну фінансову допомогу. Невідомо, яку саме суму заплатила їй Тіна, але артистці вдалось зберегти за собою елітний дім та колекційні спортивні автомобілі, що належали Євгену Огіру. За Кароль залишилися й авторські права на пісні, оскільки і вона, і її чоловік-продюсер володіли в різних частках однією юридичною компанією.

Заради того, щоб усе майно залишилося при ній, Тіна Кароль заплатила старшому сину покійного чоловіка та його матусі відступні.

Тіна Кароль попри певні юридичні та матеріальні нюанси – ніколи не перешкоджала спілкуванню рідного сина Вені із старшим братом. Позиція артистки була цілком зрозумілою – вона бажала зберегти родинні звʼязки і подбати про добробут обох дітей.

Тіна Кароль розповіла, як ставиться до позашлюбного сина Євгена Огіра
Тіна Кароль розповіла, як ставиться до позашлюбного сина Євгена Огіра

Веніамін Огір вже декілька років проживає та вчиться за кордоном в Англії. Невідомо, чи продовжує він спілкуватись із старшим братом. Але якщо навіть і так – то це спілкування навряд чи можна назвати близьким. Адже хлопці знаходяться на великій відстані один від одного.

Нові статті

Схожі статті

44-річна Соломія Вітвіцька показала всім на “1+1”, як її змінило нещодавнє весілля: жінка-мрія (Фото)

Соломія Вітвіцька світиться від щастя, перебуваючи у стосунках із Олексієм Ситайлом і нещодавно пара відгуляла весілля - телеведуча показала, як вона виглядає після цієї події.

2 зведених сестри по татові і по мамі: Віталій Козловський вперше розкрив правду про своє сімейне положення

Віталій Козловський завжди відвертий зі своєю аудиторію, тож цього разу він не робив виключення та розкрив факт, який приголомшив всіх - чи знали ви, що співак має двох зведених сестер?

Зірка “Х-фактора” Аіда Ніколайчук показала, як працює її чоловік-каскадер: ви таке тільки в кіно бачили

Переможниця популярного українського шоу "Х-Фактор" Аіда Ніколайчук нещодавно розповідала, що вийшла заміж за каскадера з Голлівуду. В Stories співачка поділилася кадрами із роботи коханого.

“Не планувала, чесно кажучи”: Могилевська вперше розповіла про те, як стала мамою двох дівчат – 13 і 4 роки

Наталія Могилевська нещодавно стала мамою двох дівчаток, але чи було це в її планах - співачка розкрила всі карти про всиновлення дітей. Подробиці.