Згадав зйомки “Караоке на Майдані” і здригнувся: в 62 роки Ігор Кондратюк й досі від того кринжу не оговтався

Ведучий і співзасновник розважального шоу "Караоке на Майдані" Ігор Кондратюк протягом 20 років був незмінним ведучим культової програми. Нещодавно чоловік пригадав, як проводилися зйомки.

Ігор Кондратюк протягом 20 років поспіль виходив в ефір музично-розважальної програми “Караоке на Майдані”. Нещодавно в розмові із журналісткою Мирославою Мандзюк, що це шоу було гарною постановою і підготовленою імпровізацією. Продюсер згадав, що вони зі знімальною командою виходили на Майдан та відразу знімали матеріал для 2-3 передач.

Ігор Кондратюк пригадав, як знімали Караоке на Майдані
Ігор Кондратюк пригадав, як знімали Караоке на Майдані

Одне із головних завдань ведучого було ретельне слідкування за… власним здоровʼям. Він ні в якому разі не повинен був захворіти, коли виходили в ефір випуски “Караоке на Майдані”, записані раніше. Однак іноді все траплялись позаштатні ситуації. Зокрема, пан Ігор одного разу катався на гірських лижах та випадково травмувався, зламавши ключицю.
Через це йому довелось виходити на знімальний майданчик просто у гіпсі.

Кондратюк також пригадав, як працювати доводилося навіть у морозні дні та спеку. Саме на Майдані Кондратюк здобув хронічне простудне захворювання. Організатори програми лише на 15-му році зйомок зрозуміли, що під час лютих морозів цього робити взагалі не можна.

За спогадами Ігоря Кондратюка – іноді їм доводилося знімати програму у морози до -25°С. Увесь цей процес відбувався під Києвом. Водночас в Енергодарі зйомки проводилися в інших умовах: при температурі до + 37°С в тіні.

Ведучий зазначив, що в таких умовах люди падали штабелями та непритомніли від палкого сонця. За зізнанням чоловіка – швидка ледве встигала відвозити їх до лікарні.

Ігор Кондратюк розповів про неприємні моменти зі зйомок Караоке на Майдані
Ігор Кондратюк розповів про неприємні моменти зі зйомок Караоке на Майдані

Ще один випадок, який пригадався ведучому – як одного разу учасникам програми почали вручати курей, які вже посиніли.

До речі, останній випуск “Караоке на Майдані” вийшов на екрани в 2019 році. Після цього Кондратюк став практикувати виїзди до Америки і влаштовував благодійні випуски шоу. Все це робилося задля того, аби зібрати кошти на потреби українським захисникам.

Додамо, що свого часу в “Караоке на Майдані” приймали участь такі відомі українські зірки, як Аліна Паш, Дмитро Каднай, Віталій Козловський і Тіна Кароль.

Нові статті

Схожі статті

Квашена капуста вийде хрумкою та смачною: перевірений рецепт за 30 хвилин – додайте в банку ось це

Осінь – сезон для приготування смачної та хрумкої квашеної капусти. Для приготування страви достатньо буде лише 30 хвилин вільного часу. Бродіння займе ще 3 дні.

44-річна Соломія Вітвіцька показала всім на “1+1”, як її змінило нещодавнє весілля: жінка-мрія (Фото)

Соломія Вітвіцька світиться від щастя, перебуваючи у стосунках із Олексієм Ситайлом і нещодавно пара відгуляла весілля - телеведуча показала, як вона виглядає після цієї події.

2 зведених сестри по татові і по мамі: Віталій Козловський вперше розкрив правду про своє сімейне положення

Віталій Козловський завжди відвертий зі своєю аудиторію, тож цього разу він не робив виключення та розкрив факт, який приголомшив всіх - чи знали ви, що співак має двох зведених сестер?

Зірка “Х-фактора” Аіда Ніколайчук показала, як працює її чоловік-каскадер: ви таке тільки в кіно бачили

Переможниця популярного українського шоу "Х-Фактор" Аіда Ніколайчук нещодавно розповідала, що вийшла заміж за каскадера з Голлівуду. В Stories співачка поділилася кадрами із роботи коханого.