Вже як 16 років не холостяк: Григорій Решетнік розповів про своє кохання з першого погляду – хто вона

Григорій Решетнік хоч і веде романтичне шоу "Холостяк", але давно вже ним не являється, адже має люблячу дружину, з якою виховує трьох дітей - яким було знайомство?

В ефірі програми “Пісня мого життя”, яка за своїми правилами передбачає, що відомі особистості та лідери думок обирають пісні, що символізують певні важливі моменти їх життя, а сучасні українські виконавці виконують ці пісні на сцені. У цьому випуску Григорій та Христина вирішили згадати пісню Майкла Джексона “You Are Not Alone”.

Виявилося, що знайомство пари стало можливим завдяки телеканалу “1+1”. У 2008 році Христина працювала журналісткою в програмі “ТСН”, а Григорій був голосом каналу, в тому числі озвучував програму “Танці з зірками”. Під час роботи на каналі їхні шляхи перетнулися, і між ними відразу виникла романтична іскра.

Григорій Решетнік розповів, яким було знайомство з його дружиною Христиною
Григорій Решетнік розповів, яким було знайомство з його дружиною Христиною

Вони згадують, як їхні почуття розвивалися з першого побачення, і виражають вдячність “1+1” за те, що цей телеканал став місцем, де розпочалася їхня історія. Пара вже разом 16 років, і пісня Майкла Джексона стала символом їхнього першого весільного танцю. Григорій підкреслює, що пісня і досі викликає у них складні і сильні емоції, особливо в часи, коли багато пар стикаються з труднощами і розлученнями.

Григорій Решетнік розповів, яким було знайомство з його дружиною Христиною
Григорій Решетнік розповів, яким було знайомство з його дружиною Христиною

Він закликав цінувати стосунки і зберігати ті моменти та емоції, які сприяли зародженню любові, а також наполегливо працювати над збереженням стосунків, особливо коли є діти.

Христина Решетнік також розповіла про свою любов до подорожей удвох із коханим, підкреслюючи, що для цього періоду вона зазвичай звертається по допомогу до своїх батьків, залишаючи синів з ними в Івано-Франківську. Коли її чоловік, Гріша, перебуває у відрядженні, вони підтримують зв’язок постійно. Христина зазначає, що вони не лягають спати, поки не висловлять один одному приємні слова на ніч, що є важливою частиною їхніх стосунків.

Григорій Решетнік розповів, яким було знайомство з його дружиною Христиною
Григорій Решетнік розповів, яким було знайомство з його дружиною Христиною

Вона дотримується думки, що в стосунках чоловіка і жінки найважливіше – це ставити одне одного на перше місце. Христина вважає, що хоча діти виростають і рано чи пізно залишають батьківське гніздо, відносини між чоловіком і дружиною повинні з часом лише зміцнюватися і поглиблюватися.

Нові статті

Схожі статті

44-річна Соломія Вітвіцька показала всім на “1+1”, як її змінило нещодавнє весілля: жінка-мрія (Фото)

Соломія Вітвіцька світиться від щастя, перебуваючи у стосунках із Олексієм Ситайлом і нещодавно пара відгуляла весілля - телеведуча показала, як вона виглядає після цієї події.

2 зведених сестри по татові і по мамі: Віталій Козловський вперше розкрив правду про своє сімейне положення

Віталій Козловський завжди відвертий зі своєю аудиторію, тож цього разу він не робив виключення та розкрив факт, який приголомшив всіх - чи знали ви, що співак має двох зведених сестер?

Зірка “Х-фактора” Аіда Ніколайчук показала, як працює її чоловік-каскадер: ви таке тільки в кіно бачили

Переможниця популярного українського шоу "Х-Фактор" Аіда Ніколайчук нещодавно розповідала, що вийшла заміж за каскадера з Голлівуду. В Stories співачка поділилася кадрами із роботи коханого.

“Не планувала, чесно кажучи”: Могилевська вперше розповіла про те, як стала мамою двох дівчат – 13 і 4 роки

Наталія Могилевська нещодавно стала мамою двох дівчаток, але чи було це в її планах - співачка розкрила всі карти про всиновлення дітей. Подробиці.