“Це справжній музей”: 43-річна Тоня Матвієнко показала сімейний будинок, в якому жила її покійна мати

Тоня Матвієнко все життя прожила разом зі своєю мамою, якої нещодавно не стало, Ніною Митрофанівною у триповерховому будинку - як виглядає цей маєток?

Відома українська співачка та артистка Ніна Матвієнко більшу частину свого життя провела у розкішному триповерховому маєтку, розташованому в центрі Києва. Цей будинок займає видатне місце на Печерських пагорбах на одній з комфортних вулиць і став символом родинного тепла та стабільності для артистки. Не всім було відомо, що її дочка, Тоня Матвієнко, також все своє життя провела в цьому будинку разом із матір’ю. Навіть після того, як Тоня уклала шлюб з Арсеном Мірзояном і стала матір’ю донечки.

Ніна Матвієнко відзначалася тим, що не розкривала багато деталей свого особистого життя. Проте інформація про її проживання та вигляд її будинку була відома. Маєток, у якому вона провела свої останні роки, був зведений з використанням натуральних матеріалів, таких як камінь і деревина, що додавало йому особливого шарму і затишку.

Тоня Матвієнко показала, як виглядає сімейний будинок
Тоня Матвієнко показала, як виглядає сімейний будинок

До того як Ніна Митрофанівна оселилася в цьому будинку, він служив як справжній музей, наповнений колекцією старовинних картин. Цю колекцію розпочав батько її чоловіка. З часом музей знайшов нове приміщення, і Ніна Митрофанівна разом із чоловіком переїхали до цього дому.

Після смерті Ніни Митрофанівни питання про право на власність будинку стало актуальним не лише для Тоні та Арсена. Серед спадкоємців також є двоє синів Ніни Митрофанівни — Андрій та Іван. Хоч і чоловік Ніни вже давно не проживав у будинку разом з дружиною, але їхній шлюб формально залишався не розірваним.

Тоня Матвієнко показала, як виглядає сімейний будинок
Тоня Матвієнко показала, як виглядає сімейний будинок

Тоня Матвієнко тримає в таємниці подробиці щодо процесу розподілу спадкового майна. Тим не менше, відомо, що вона разом із Арсеном та донькою продовжують жити в цьому будинку.

Нові статті

Схожі статті

“Не планувала, чесно кажучи”: Могилевська вперше розповіла про те, як стала мамою двох дівчат – 13 і 4 роки

Наталія Могилевська нещодавно стала мамою двох дівчаток, але чи було це в її планах - співачка розкрила всі карти про всиновлення дітей. Подробиці.

Її життя змінилось на 360 градусів: куди зникла 35-річна зірка жіночого тріо Єва Бушміна – не в Україні

Єва Бушміна була впізнаваною артисткою своїх часів і під час участі у "Фабриці зірок" і під час перебування у жіночому гурті, але зараз все змінилось - чим займається співачка?

“Зловив зіркову хворобу”: екс-учасник “Океан Ельзи” розповів про “викрутаси” Вакарчука на піку популярності

Святослав Вакарчук вражає своєю силою духу та надихає мільйони українців, але не завжди так було - екс-учасник гурту "Океан Ельзи" Павло Гудімов розповів, як той "зазнався" через шалену славу.

Ювілей чемпіонки: Світоліна відгуляла 30-річчя в ефектній чорній сукні з пірʼям – “Мій особливий день”

Українська тенісистка Еліна Світоліна відсвяткувала 30-річчя. Спортсменка поділилась в соціальних мережах кадрами зі свого дня народження, яке пройшло 12 вересня.