Мама не змінилась зовсім: як виглядають батьки 41-річної Джамали – матір живе в Криму, а батько в Україні

Джамала щаслива мати трьох дітей та вірна дружина, яке вже протягом 7 років будує власну сім'ю, але як же виглядають її рідні батьки? Подробиці.

Відомій українській співачці кримськотатарського походження завжди була властива особлива любов і повага до членів її родини. Знаменитість без зволікань демонструвала свою вдячність і прихильність до батьків та інших родичів, періодично публікуючи їхні фотографії в соціальних мережах.

Джамала часто публікує фото своєї мами на її день народження. Наприклад, на честь останнього дня народження близької людини, зіркова донька Галини Тумасової вирішила поділитися зі своїми підписниками в Instagram свіжим знімком своєї матері. На фотографії жінка виглядала вражаюче в стильній фіолетовій кофтині і з елегантним вечірнім макіяжем.

Співачка Джамала показала, як виглядають її батьки
Співачка Джамала показала, як виглядають її батьки

Джамала нещодавно поділилася архівною фотографією в Інстаграм, на якій зображені її батьки разом з прабабусею. На знімку представники різних поколінь: наймолодші — це дівчата, а найстаршою є прабабуся Назилхан. Цей кадр чудово демонструє спадковість і сімейні зв’язки артистки.

Співачка Джамала показала, як виглядають її батьки
Співачка Джамала показала, як виглядають її батьки

Особливу увагу привертає те, що мама Джамали, здається, з часом майже не змінилася. Її коротка зачіска і яскраві, життєрадісні очі залишаються незмінними, що додає знімкам особливого шарму. Джамала не раз публікувала фотографії зі своєю родиною, ніколи не приховуючи своїх найближчих людей від своїх шанувальників.

Співачка Джамала показала, як виглядають її батьки
Співачка Джамала показала, як виглядають її батьки

На раніше опублікованих знімках можна побачити батьків Джамали молодшими, що підкреслює як зміни в житті, так і безперервність родинних зв’язків. Також Джамала часто публікує фотографії, на яких зображена разом зі своїм батьком. Можна припустити, що найбільше прихильникам зірки подобаються саме ті кадри, де дідусь, батько артистки, проводить час зі своїм онуком, сином Джамали.

Зазначимо, що знаменита співачка з’явилася на світ у невеликому містечку Киргизької Республіки, а своє дитинство провела в околицях Алушти.

Нові статті

Схожі статті

Квашена капуста вийде хрумкою та смачною: перевірений рецепт за 30 хвилин – додайте в банку ось це

Осінь – сезон для приготування смачної та хрумкої квашеної капусти. Для приготування страви достатньо буде лише 30 хвилин вільного часу. Бродіння займе ще 3 дні.

44-річна Соломія Вітвіцька показала всім на “1+1”, як її змінило нещодавнє весілля: жінка-мрія (Фото)

Соломія Вітвіцька світиться від щастя, перебуваючи у стосунках із Олексієм Ситайлом і нещодавно пара відгуляла весілля - телеведуча показала, як вона виглядає після цієї події.

2 зведених сестри по татові і по мамі: Віталій Козловський вперше розкрив правду про своє сімейне положення

Віталій Козловський завжди відвертий зі своєю аудиторію, тож цього разу він не робив виключення та розкрив факт, який приголомшив всіх - чи знали ви, що співак має двох зведених сестер?

Зірка “Х-фактора” Аіда Ніколайчук показала, як працює її чоловік-каскадер: ви таке тільки в кіно бачили

Переможниця популярного українського шоу "Х-Фактор" Аіда Ніколайчук нещодавно розповідала, що вийшла заміж за каскадера з Голлівуду. В Stories співачка поділилася кадрами із роботи коханого.