Після Доманського на особистому не склалось: чи вільне серце Лідії Таран, яка живе у Франції – “Хочу сімʼю”

Лідія Таран проживає у Франції щасливе життя, але схоже, що без коханої людини - невже Андрій Доманський був останнім чоловіком у житті телеведучої?

Спостереження за стосунками Лідії Таран та Андрія Доманського привертало увагу всього українського медіа. Їхній роман розпочався у 2005 році і швидко набрав обертів. Молоді та обдаровані особистості, які швидко стали відомими як одна з найвродливіших пар українського телебачення, швидко почали джити разом. У 2007 році їхнє кохання увінчалося народженням дочки на ім’я Василина.

Здавалося, що для досягнення повного щастя парі не вистачало лише пишного весільного святкування. Проте Андрій в 2010 році вирішив залишити сім’ю. Розставання стало для Лідії справжнім шоком, і вона довгий час не коментувала цю ситуацію, адже її уявлення про щасливе сімейне життя було зруйноване миттєво.

Лідія Таран розповіла, як склалось її особисте життя після Доманського
Лідія Таран розповіла, як склалось її особисте життя після Доманського

Лише через рік після розлучення телеведуча поділилася своїми переживаннями в інтерв’ю, в якому розповіла про складнощі, з якими вона стикалася, намагаючись впоратися з новими обставинами. Андрій Доманський, у свою чергу, пояснював своє рішення розлучення тим, що між ними накопичилося все більше непорозумінь, а щоденна рутина поступово поглинала всю пристрасть і романтику, що раніше існувала у їхніх стосунках.

У 2012 році вона взяла участь у реаліті-шоу, що мало на меті знайти пару, але не змогла знайти свою другу половинку. Через дев’ять років Лідія визнала, що, попри наявність романтичних стосунків з чоловіками, у її житті так і не з’явився той самий особливий партнер.

Лідія Таран розповіла, як склалось її особисте життя після Доманського
Лідія Таран розповіла, як склалось її особисте життя після Доманського

Телеведуча поділилася думками про те, що їй було б природно мати дитину, перебувати у стосунках та жити в любові. Вона зазначила, що її материнська природа та інстинкти настільки глибоко вкорінені в ній, що вона навіть була готова взяти паузу в своїй кар’єрі і повернутися до декрету.

Вона не вважає себе ідеальною жінкою і не очікує зустріти ідеального партнера, але вірить в існування людини, яка стане їй близькою.

Лідія Таран розповіла, як склалось її особисте життя після Доманського
Лідія Таран розповіла, як склалось її особисте життя після Доманського

У період повномасштабного вторгнення, Лідія Таран зробила крок до виїзду з України до Франції, прагнучи забезпечити безпеку для своєї доньки. Цей крок спричинив певний душевний дискомфорт і навіть змусив її відчути себе “зрадницею”. Лідія вирішила не повертатися до Києва, оскільки не хотіла залишати свою доньку, Василину, одну в чужій країні.

Нові статті

Схожі статті

Її життя змінилось на 360 градусів: куди зникла 35-річна зірка жіночого тріо Єва Бушміна – не в Україні

Єва Бушміна була впізнаваною артисткою своїх часів і під час участі у "Фабриці зірок" і під час перебування у жіночому гурті, але зараз все змінилось - чим займається співачка?

“Зловив зіркову хворобу”: екс-учасник “Океан Ельзи” розповів про “викрутаси” Вакарчука на піку популярності

Святослав Вакарчук вражає своєю силою духу та надихає мільйони українців, але не завжди так було - екс-учасник гурту "Океан Ельзи" Павло Гудімов розповів, як той "зазнався" через шалену славу.

Ювілей чемпіонки: Світоліна відгуляла 30-річчя в ефектній чорній сукні з пірʼям – “Мій особливий день”

Українська тенісистка Еліна Світоліна відсвяткувала 30-річчя. Спортсменка поділилась в соціальних мережах кадрами зі свого дня народження, яке пройшло 12 вересня.

“Все, що вона говорить, має сенс”: відомий співак заявив, що Тіна Кароль його обматюкала – що вона сказала

Тіна Кароль дійсно вражає своєю мудрістю та сильним духом, але не всі її можуть зрозуміти - відомий співак Микита Ломакін розповів про "особливі" відносини з поп-дівою.