“Скучила!” 43-річна Лілія Ребрик знову повертається на сцену після декретної відпустки – коли та де

Зірка Лілія Ребрик скучила за сценою, тому нарешті оголосила радісну новину про повернення в театр - більше в декретній відпустці не буде. Подробиці.

Українська акторка та телеведуча Лілія Ребрик анонсувала своє повернення на сцену через соціальні мережі. Після того як у цьому році вона стала матір’ю втретє, народивши доньку Аделіну, котрій наразі шість місяців, Лілія готується повернутися до своєї професійної діяльності. Крім Аделіни, в акторки є ще дві доньки – Діана та Поліна.

Лілія Ребрик розпочала свою кар’єру в акторському мистецтві після закінчення Київського національного університету театру, кіно і телебачення імені І.К. Карпенка-Карого. Відтоді вона стала невід’ємною частиною Київського академічного Молодого театру, де і продовжує працювати. Її перший крок на телебаченні відбувся в 2006 році, коли вона почала вести прогноз погоди.

Лілія Ребрик розповіла, що повертається на сцену після декрету. Фото з Instagram @lilia.rebrik
Лілія Ребрик розповіла, що повертається на сцену після декрету. Фото з Instagram @lilia.rebrik

Нещодавно акторка в своєму Instagram поділилася з підписниками інформацією про насичений графік вистав на вересень. Лілію Ребрик можна буде побачити на сцені вже 14 вересня у Вінниці, де вона виступатиме у виставі “Жінка та її чоловіки”. З 18 вересня акторка знову буде на сцені Молодого театру, де вона зіграє в ряді вистав, зокрема “Убити чи любити”, “Ін’єкція безсмертя” та “Кролик Гарві”. Крім того, Лілія Ребрик також виступатиме у виставі “Номер 13 або all inclusive” у Дніпрі.

Лілія Ребрик розповіла, що повертається на сцену після декрету
Лілія Ребрик розповіла, що повертається на сцену після декрету

У своїх соціальних мережах Лілія поділилася своїми емоціями щодо повернення до роботи, висловивши своє нетерпіння і радість. Акторка зазначила, що вона дуже скучила за сценою і з нетерпінням чекає на зустрічі з глядачами.

Протягом своєї кар’єри Лілія Ребрик грала у ряді знакових вистав, серед яких “Кайдаші”, “За двома зайцями”, “Наймичка”, “Сватання в Гончарівці” та “Дядя Ваня”. Її талановите виконання та багатий сценічний досвід зробили її однією з найулюбленіших акторок української театральної сцени.

Нові статті

Схожі статті

Її життя змінилось на 360 градусів: куди зникла 35-річна зірка жіночого тріо Єва Бушміна – не в Україні

Єва Бушміна була впізнаваною артисткою своїх часів і під час участі у "Фабриці зірок" і під час перебування у жіночому гурті, але зараз все змінилось - чим займається співачка?

“Зловив зіркову хворобу”: екс-учасник “Океан Ельзи” розповів про “викрутаси” Вакарчука на піку популярності

Святослав Вакарчук вражає своєю силою духу та надихає мільйони українців, але не завжди так було - екс-учасник гурту "Океан Ельзи" Павло Гудімов розповів, як той "зазнався" через шалену славу.

Ювілей чемпіонки: Світоліна відгуляла 30-річчя в ефектній чорній сукні з пірʼям – “Мій особливий день”

Українська тенісистка Еліна Світоліна відсвяткувала 30-річчя. Спортсменка поділилась в соціальних мережах кадрами зі свого дня народження, яке пройшло 12 вересня.

“Все, що вона говорить, має сенс”: відомий співак заявив, що Тіна Кароль його обматюкала – що вона сказала

Тіна Кароль дійсно вражає своєю мудрістю та сильним духом, але не всі її можуть зрозуміти - відомий співак Микита Ломакін розповів про "особливі" відносини з поп-дівою.