“Мій Новий Рік”: Катя Осадча провела день народження по-особливому – з рожевим тортом прогулялась столицею

Ведуча Катерина Осадча день тому відсвяткувала свій особистий Новий рік. Дружині Юрія Горбунова виповнився 41 рік і вона розповіла, за що все життя любила свій день народження.

Вчора, 12 вересня, відома українська ведуча Катерина Осадча відсвяткувала день народження. Їй виповнився 41 рік. Особисте свято – вагомий привід озирнутись назад, намітити нові плани та подякувати тим, хто причетний до цього урочистого дня.

Ще напередодні дня народження, коли Катерині Осадчій все ще було 40 – вона підбила підсумки минулого року і зазначила:

Я не буду і буду сумувати за цим роком

Ведуча зізналася, що за останні 12 місяців багато разів розчаровувалася і переживала такий стан, коли все валилося із рук. По кілька годин між справами Катерина лежала в апатії і примудрилася в цьому непростому році розбити найулюбленішу чашку. За зізнанням іменинниці – вона шукала різні способи, як поставити свою голову на місце та повернутись у ресурс. Один з винайдених способів виявився найбільш дієвим, але ним ділитися Осадча поки що не готова.

Незважаючи на складні ситуації та проблеми Катя Осадча намагалася жити цього року своє найкраще життя. Їй вдалося втілити багато нових ідей, допомагати людям і запустити нові проєкти. А ще в цей рік іменинниця багато читала і за це собі дуже вдячна. Їй вдавалося бачити, як ростуть її улюблені синочки.

В особистий Новий рік Катя Осадча увірвалась із новими планами та ідеями.

Я все життя любила цей день – написала вона на особистій сторінці в Instagram

Ведуча розповіла, що завжди хотіла провести власний день народження по-особливому. І таких історій святкування в неї за роки життя дійсно назбиралося багатенько. Катерина пригадала, як одного разу через власний день народження проспала важливе інтервʼю.

Раніше, будучи маленькою, Катя Осадча любила приємні сюрпризи на свій день. Тепер, в дорослому віці – вона робить ці сюрпризи собі самостійно. Не став виключенням і 41-й день народження. Його Осадча провела на незвичній локації.

Замість затишної оселі та вбраного різноманітними смачностями святкового столу — одна із вулиць столиці. Катя крокує по ній у білосніжному брючному костюмі, тримаючи в руках маленький рожевий торт, прикрашений свічечками.

Із тортом на декоративній підставці іменинниця переходить дорогу по “зебрі”, їде на ескалаторі та в ліфті, а ще просто йде вулицею. Святкове відео ніби натякає – попереду в неї непростий, але цікавий шлях.

Катя Осадча в свій день народження висловила особливу подяку батькам – за те, що ніколи не зупиняли її в реалізації творчих планів, не тиснули своїм поглядом на життя та дозволили бути тою, ким вона є зараз.

Привітання для іменинниці в коментарях підготували Володимир Ярославський, Міка Ньютон, Ірина Білик та інші зіркові українці.

Нові статті

Схожі статті

Її життя змінилось на 360 градусів: куди зникла 35-річна зірка жіночого тріо Єва Бушміна – не в Україні

Єва Бушміна була впізнаваною артисткою своїх часів і під час участі у "Фабриці зірок" і під час перебування у жіночому гурті, але зараз все змінилось - чим займається співачка?

“Зловив зіркову хворобу”: екс-учасник “Океан Ельзи” розповів про “викрутаси” Вакарчука на піку популярності

Святослав Вакарчук вражає своєю силою духу та надихає мільйони українців, але не завжди так було - екс-учасник гурту "Океан Ельзи" Павло Гудімов розповів, як той "зазнався" через шалену славу.

Ювілей чемпіонки: Світоліна відгуляла 30-річчя в ефектній чорній сукні з пірʼям – “Мій особливий день”

Українська тенісистка Еліна Світоліна відсвяткувала 30-річчя. Спортсменка поділилась в соціальних мережах кадрами зі свого дня народження, яке пройшло 12 вересня.

“Все, що вона говорить, має сенс”: відомий співак заявив, що Тіна Кароль його обматюкала – що вона сказала

Тіна Кароль дійсно вражає своєю мудрістю та сильним духом, але не всі її можуть зрозуміти - відомий співак Микита Ломакін розповів про "особливі" відносини з поп-дівою.