“Повернулась”: 54-річна Ірина Білик місяць не була в соцмережах і показала, що з нею сталось за цей час

54-річна співачка Ірина Білик влаштувала собі 30 днів відпочинку від соціальних мереж. Вона не зʼявлялася в Instagram протягом місяця і за цей час в житті артистки дещо змінилося.

Ірина Білик – українська виконавиця, яка розпочала співати ще в 4-річному віці. Вже в 5 років маленька Іра стала займатися танцями та балетом, а в 6 – розпочала пісенну карʼєру в дитячому ансамблі “Сонечко”, який активно гастролював країною та брав участь у дитячих та радіопрограмах.

Зараз Ірина Білик – популярна співачка, в якої у творчій скарбничці приховано 12 студійних альбомів, 2 мюзикли, а яких вона грала камео і багато синглів. В 1990-х роках Білик створила величезну кількість пісенних хітів і за це її в творчому середовищі прозвали “українською Мадонною”. Артистка залишила великий вплив на вітчизняний шоу-бізнес і запамʼяталась багатьом прихильникам частими змінами іміджу.

Ірина Білик є активною користувачкою соціальних мереж. В Instagram на виконавицю підписані 523 тисячі користувачів, які мають змогу першими дізнаватись про нові події в житті улюбленої співачки.

На особистій сторінці Ірина Білик розповідає про буденне життя, іноді – показує наймолодшого синочка Табріза та робить анонси концертів. Протягом останніх 30 днів співачка в Instagram не зʼявлялася. Білик вирішила взяти паузу та влаштувала собі діджитал-детокс.

Декілька днів тому Білик повернулася та розповіла, як 30 днів без соціальних мереж вплинули на її життя. Артистка повідомила, що така перерва дозволила їй добре перепочити. Вона перезавантажилася та надихнулася купою свіжих ідей. Із ними Ірина повернулась до своїх прихильників.

Ірина Білик забула про Instagram на 1 місяць і показала результат
Ірина Білик забула про Instagram на 1 місяць і показала результат

В якості доказу виконавиця оприлюднила нову світлину, на якій постає у літньому капелюсі і чорних сонцезахисних окулярах.

А ви хоча б раз відпочивали від соціальних мереж? – спиталася Ірина Білик своїх прихильників

Нову публікацію співачки відзначили лайком колеги по творчому майданчику: Юрій Горбунов, Наталія Могилевська, Павло Зібров та інші. Імовірно, відпочинок пішов пані Ірині на користь. І зовсім скоро вона порадує шанувальників новими пісенними хітами.

Нові статті

Схожі статті

Її життя змінилось на 360 градусів: куди зникла 35-річна зірка жіночого тріо Єва Бушміна – не в Україні

Єва Бушміна була впізнаваною артисткою своїх часів і під час участі у "Фабриці зірок" і під час перебування у жіночому гурті, але зараз все змінилось - чим займається співачка?

“Зловив зіркову хворобу”: екс-учасник “Океан Ельзи” розповів про “викрутаси” Вакарчука на піку популярності

Святослав Вакарчук вражає своєю силою духу та надихає мільйони українців, але не завжди так було - екс-учасник гурту "Океан Ельзи" Павло Гудімов розповів, як той "зазнався" через шалену славу.

Ювілей чемпіонки: Світоліна відгуляла 30-річчя в ефектній чорній сукні з пірʼям – “Мій особливий день”

Українська тенісистка Еліна Світоліна відсвяткувала 30-річчя. Спортсменка поділилась в соціальних мережах кадрами зі свого дня народження, яке пройшло 12 вересня.

“Все, що вона говорить, має сенс”: відомий співак заявив, що Тіна Кароль його обматюкала – що вона сказала

Тіна Кароль дійсно вражає своєю мудрістю та сильним духом, але не всі її можуть зрозуміти - відомий співак Микита Ломакін розповів про "особливі" відносини з поп-дівою.