Канікули закінчилися: 47-річна Камалія показала мить прощання з доньками – “Таке зараз наше життя”

Камалія після святкування дня народження доньок змушена була попрощатись із ними. Дівчата приїжджали до України ненадовго, а зараз – знов рушили до Лондону разом із батьком, Захуром Мохаммадом.

Ще декілька днів тому українська співачка Камалія ділилася щасливими митями поряд із рідними доньками. Дівчата прилетіли разом із батьком із самого Лондону, щоб трохи побути поряд з мамою та відсвяткувати всією родиною свій 11-й день народження.

Ще до свята одна із сестричок необережно покаталася на самокаті і травмувала руку. Однак цей маленький інцидент ніяким чином не вплинув на святкування дня народження.
Поряд з доньками в цей святковий день були обидва батьки – і мама, і тато. Вони виглядали найщасливішими в світі, але це щастя швидко скінчилось, змінившись сумом та сльозами на очах.

В моєму серці так багато суму – поділилась емоціями Камалія

В новому дописі вона пояснила, що її найдорожчі дівчатка, Арабелла та Мірабелла відправляються у новий навчальний рік – до Лондону. Шкільні літні канікули в двійняток видались насиченими та різноманітними, але скінчилися дуже швидко.

На відео, яке оприлюднила Камалія – помітні локації залізничного вокзалу. Маленька родина стоїть поряд із потягом і дівчатка обіймають матусю, стираючи сльози з обличчя. Вже в наступну мить вони заходять у вагон, залишаючи матусю на пероні.

Попереду Арабеллу з Мірабеллою чекатиме новий навчальний рік. І тому вони просто змушені були залишити маму Камалію в Україні та поїхати назад – до Лондону.

Камалія зізналася, що під час прощання вона бачила на очах дівчаток сльози. Зірка повідомила, що дуже сумує за своїми маленькими принцесами. А ще – пишається їхньою силою та мужністю і точно знає, що Арабелла і Мірабелла гарно навчатимуться.

Ми обовʼязково зустрінемося і будемо разом, як завжди – пообіцяла мама своїм донечкам

Нові статті

Схожі статті

Її життя змінилось на 360 градусів: куди зникла 35-річна зірка жіночого тріо Єва Бушміна – не в Україні

Єва Бушміна була впізнаваною артисткою своїх часів і під час участі у "Фабриці зірок" і під час перебування у жіночому гурті, але зараз все змінилось - чим займається співачка?

“Зловив зіркову хворобу”: екс-учасник “Океан Ельзи” розповів про “викрутаси” Вакарчука на піку популярності

Святослав Вакарчук вражає своєю силою духу та надихає мільйони українців, але не завжди так було - екс-учасник гурту "Океан Ельзи" Павло Гудімов розповів, як той "зазнався" через шалену славу.

Ювілей чемпіонки: Світоліна відгуляла 30-річчя в ефектній чорній сукні з пірʼям – “Мій особливий день”

Українська тенісистка Еліна Світоліна відсвяткувала 30-річчя. Спортсменка поділилась в соціальних мережах кадрами зі свого дня народження, яке пройшло 12 вересня.

“Все, що вона говорить, має сенс”: відомий співак заявив, що Тіна Кароль його обматюкала – що вона сказала

Тіна Кароль дійсно вражає своєю мудрістю та сильним духом, але не всі її можуть зрозуміти - відомий співак Микита Ломакін розповів про "особливі" відносини з поп-дівою.