“Зцілювати серця”: Ольга Фреймут розповіла, яку роматичну професію обрала собі її 7-річна донька Євдокія

Українська ведуча Ольга Фреймут розсекретила, ким мріє стати її молодша донька Євдокія, народжена в шлюбі із продюсером Володимиром Локотко. В дівчинки – романтична, але зовсім не прибуткова мрія.

Відома українська ведуча Ольга Фреймут розповіла про головну мрію молодшої доньки. 7-річна Євдокія Локотко вже обмірковує майбутню професію і ділиться із знаменитою мамою своїми думками.

Послухавши маленьку доньку, Ольга Фреймут вирішила розповісти про свої роздуми щодо професії та покликання всього життя. Знаменитість зізналася, що в кожної людини життєве покликання можуть відрізнятись один від одного. Інколи вони збігаються, інколи – навпаки. От як, наприклад, в її двох доньок погляди на професію – геть різні.

Сама Ольга Фреймут окрім журналістики займається розвитком власного видавництва. Зірка вважає цю роботу справжнісіньким призванням та покликанням. Однак далеко не кожній людині вдається поєднувати те, до чого насправді лежить душа – із основною роботою та карʼєрою. В неї це вийшло зробити.

Ольга Фреймут з родиною
Ольга Фреймут з родиною

Ольга Фреймут пригадує видатні слова американського модельєра Вірджила Абло. Він зазначав, що варто пригадати свої дитячі вподобання, щоб точно зрозуміти – яке твоє справжнє покликання по життю. Тому зараз, вже ставши тричі мамою, Ольга Фреймут пильно стежить за мріями своїх дітей.

Зокрема, старша донька телезірки – Злата Мітчелл, завжди полюбляла робити танцювальні постановки та вигадувала неперевершені хореографічні трюки.

Водночас, молодша донька Фреймут – Євдокія, також визначилась із майбутньою професією. Декілька років тому дівчинка, якій цьогоріч виповнилося 7 років – заявила про свою мрію. Вона хотіла б… лікувати серця дельфінам.

Мама Євдокії, Ольга Фреймут – поміркувала на цю тему та зробила певні висновки. Наприклад, вона назвала обрану донькою професію романтичною, але зовсім не прибутковою.

Також Фреймут розсекретила, ким хоче бути її син, Валерій Локотко. За словами ведучої, хлопець полюбляє розробляти конструкції індивідуальних крил.

Нові статті

Схожі статті

Її життя змінилось на 360 градусів: куди зникла 35-річна зірка жіночого тріо Єва Бушміна – не в Україні

Єва Бушміна була впізнаваною артисткою своїх часів і під час участі у "Фабриці зірок" і під час перебування у жіночому гурті, але зараз все змінилось - чим займається співачка?

“Зловив зіркову хворобу”: екс-учасник “Океан Ельзи” розповів про “викрутаси” Вакарчука на піку популярності

Святослав Вакарчук вражає своєю силою духу та надихає мільйони українців, але не завжди так було - екс-учасник гурту "Океан Ельзи" Павло Гудімов розповів, як той "зазнався" через шалену славу.

Ювілей чемпіонки: Світоліна відгуляла 30-річчя в ефектній чорній сукні з пірʼям – “Мій особливий день”

Українська тенісистка Еліна Світоліна відсвяткувала 30-річчя. Спортсменка поділилась в соціальних мережах кадрами зі свого дня народження, яке пройшло 12 вересня.

“Все, що вона говорить, має сенс”: відомий співак заявив, що Тіна Кароль його обматюкала – що вона сказала

Тіна Кароль дійсно вражає своєю мудрістю та сильним духом, але не всі її можуть зрозуміти - відомий співак Микита Ломакін розповів про "особливі" відносини з поп-дівою.