Не Надя, як думають всі: 55-річна Матвєєва розсекретила своє справжнє імʼя – “Так називають лише рідні”

Зірка СТБ Надя Матвєєва видає себе не за ту, ким є насправді - яке реальне ім'я телеведучої та чому вирішила його змінити? Подробиці особистого життя.

Телеведуча Надія Матвєєва, яка здобула популярність завдяки веденню програми “Все Буде Добре” на телеканалі СТБ, є широко відомою у світі медіа. Проте, лише кілька людей знають про її справжнє ім’я, яке відрізняється від публічно визнаного. Насправді, за цим медійним ім’ям ховається Людмила, яке ведуча носила до того, як увійти в світ телебачення.

Виявляється, зміна імені була пов’язана з її кар’єрою на телебаченні, де образ Надії став знаковим для глядачів. Попри те, що офіційно ведуча не має наміру змінювати документи, вона розповіла, що Людмилою її називають тільки мама та кілька подруг, які були з нею ще до її медійної популярності.

Зірка СТБ Надя Матвєєва розсекретила своє реальне імʼя
Зірка СТБ Надя Матвєєва розсекретила своє реальне імʼя

Для неї питання імені не мало великого значення. Вибір імені сприймався як свого роду подарунок долі, який вона прийняла як щось природне і визнане самостійно, хоча й без усвідомлення. Це ім’я стало невід’ємною частиною її ідентичності, і вона сприйняла його як частину себе. Переїхавши до Києва, вона вирішила змінити своє ім’я. В документах вона залишалася Людмилою, але у щоденному житті її почали називати Надією.

Коли їй було лише півроку, вона тяжко захворіла на крупозне запалення легенів, яке в той час вважалося практично смертельним. У лікарні, де вона отримувала лікування, знайшовся лікар, який зробив усе можливе, щоб врятувати життя дитини. Коли дорослі, з полегшенням дізнавшись про те, що дитина вижила, почали відзначати цей факт, бабуся висловила думку про те, що дівчинку слід було назвати Надією.

Зірка СТБ Надя Матвєєва розсекретила своє реальне імʼя
Зірка СТБ Надя Матвєєва розсекретила своє реальне імʼя

Перші кілька місяців її дійсно так і називали, але згодом повернулися до первісного імені, даного при народженні. Через певний період часу, коли мати розповіла про події, що відбулися, жінка стала замислюватися, що ім’я Надія могло б принести їй удачу і сприяти досягненню успіху.

Коли вона отримала телефонний дзвінок з Кременчука від подруги, котра повідомила про те, що одна з радіостанцій шукає ведучу для ранкового шоу, вона вирішила не втрачати можливість і взяти участь у відборі. Пройшовши кастинг, їй вдалося отримати цю посаду. Незабаром, під час конкурсу на каналі СТБ, ім’я Надія стало вже досить відомим.

Нові статті

Схожі статті

Її життя змінилось на 360 градусів: куди зникла 35-річна зірка жіночого тріо Єва Бушміна – не в Україні

Єва Бушміна була впізнаваною артисткою своїх часів і під час участі у "Фабриці зірок" і під час перебування у жіночому гурті, але зараз все змінилось - чим займається співачка?

“Зловив зіркову хворобу”: екс-учасник “Океан Ельзи” розповів про “викрутаси” Вакарчука на піку популярності

Святослав Вакарчук вражає своєю силою духу та надихає мільйони українців, але не завжди так було - екс-учасник гурту "Океан Ельзи" Павло Гудімов розповів, як той "зазнався" через шалену славу.

Ювілей чемпіонки: Світоліна відгуляла 30-річчя в ефектній чорній сукні з пірʼям – “Мій особливий день”

Українська тенісистка Еліна Світоліна відсвяткувала 30-річчя. Спортсменка поділилась в соціальних мережах кадрами зі свого дня народження, яке пройшло 12 вересня.

“Все, що вона говорить, має сенс”: відомий співак заявив, що Тіна Кароль його обматюкала – що вона сказала

Тіна Кароль дійсно вражає своєю мудрістю та сильним духом, але не всі її можуть зрозуміти - відомий співак Микита Ломакін розповів про "особливі" відносини з поп-дівою.