Жодних зморшок на обличчі: як виглядає 34-річна поп-діва Надя Дорофєєва без тонни гриму та макіяжу

Надя Дорофєєва часто постає в яскравих образах, особливо на концертах, але також зірку можна побачити й без макіяжу, з натуральною зовнішністю - як виглядає співачка без косметики?

Відома співачка серед молодіжної аудиторії Надя Дорофєєва час від часу публікує фото, на яких вона з’явилася без жодного макіяжу і косметичних засобів. На останній світлині співачка продемонструвала своє справжнє обличчя, таке, яким його бачить лише її близька людина, чоловік Міша Кацурін.

Надя Дорофєєва має свіжий і природний вигляд. Попри свої 34 роки, на її обличчі не помітно жодних глибоких зморшок. Лише невеликі мімічні зморшки під очима, що є характерними для кожної людини, додають її вигляду натуральності. Її брови мають натуральний чорний відтінок, який не потребує додаткового підкреслення. Співачка також має виразні пухкі губи і милі ямочки на щоках.

 

Надя Дорофєєаа показала, як виглядає без макіяжу. Фото з Instagram @nadyadorofeeva
Надя Дорофєєаа показала, як виглядає без макіяжу. Фото з Instagram @nadyadorofeeva

Волосся Наді залишається темно-русявого кольору. Фото було зроблене в автомобільному салоні, в момент, коли яскраве сонце освітлювало її обличчя.

Нагадаємо, що 26 вересня співачка Надя Дорофєєва випустить свій новий альбом під назвою “Feeling you”. Обкладинка альбому привертає увагу незвичайним дизайном: обличчя співачки на ній приховане за чорною маскою у формі зайчика. До цього образу Дорофєєва додала строгий чорний піджак з виразними плечовими накладками та сувору білу сорочку. Водночас, співачка активно готується до масштабного туру по Україні.

Надя Дорофєєаа показала, як виглядає без макіяжу
Надя Дорофєєаа показала, як виглядає без макіяжу

У рамках туру глядачам буде представлена нова концертна програма, над якою Дорофєєва працювала протягом тривалого часу. Співачка зараз активно виконує пісні українською мовою, підкреслюючи, що українська музика може бути модною, стильнішою та популярнішою. Фанати відзначають, що їм подобається бачити справжню Надю Дорофєєву у соцмережах.

Нові статті

Схожі статті

Її життя змінилось на 360 градусів: куди зникла 35-річна зірка жіночого тріо Єва Бушміна – не в Україні

Єва Бушміна була впізнаваною артисткою своїх часів і під час участі у "Фабриці зірок" і під час перебування у жіночому гурті, але зараз все змінилось - чим займається співачка?

“Зловив зіркову хворобу”: екс-учасник “Океан Ельзи” розповів про “викрутаси” Вакарчука на піку популярності

Святослав Вакарчук вражає своєю силою духу та надихає мільйони українців, але не завжди так було - екс-учасник гурту "Океан Ельзи" Павло Гудімов розповів, як той "зазнався" через шалену славу.

Ювілей чемпіонки: Світоліна відгуляла 30-річчя в ефектній чорній сукні з пірʼям – “Мій особливий день”

Українська тенісистка Еліна Світоліна відсвяткувала 30-річчя. Спортсменка поділилась в соціальних мережах кадрами зі свого дня народження, яке пройшло 12 вересня.

“Все, що вона говорить, має сенс”: відомий співак заявив, що Тіна Кароль його обматюкала – що вона сказала

Тіна Кароль дійсно вражає своєю мудрістю та сильним духом, але не всі її можуть зрозуміти - відомий співак Микита Ломакін розповів про "особливі" відносини з поп-дівою.