Оксана Білозір розсекретила щоденні ритуали в 67 – пройти 10 тисяч кроків, обійняти дерево, лежати на траві

Українська співачка Оксана Білозір розсекретила, як починається її ранок, коли не потрібно нікуди поспішати. Кава з улюбленої чашки зранку – це лише початок. А що після неї?

Відома співачка Оксана Білозір розповіла, чи займається вдома, коли не потрібно нікуди поспішати. Саме таке питання поставили перед нею журналісти.

Отже, за словами пані Оксани – вона розпочинає ранок із чашки кави. Прокинувшись після нічного сну – артистка відразу йде на подвірʼя та приділяє увагу саме горнятку із кавою. Ба більше – в щоденному розкладі Білозір знаходить час для того, аби проходити по 10 тисяч кроків та гуляти на свіжому повітрі 2 або 3 рази на день.

Співачка зізналася, що дуже полюбляє, аби навколо була гармонія, тиша, спокій і гарна природа. Для неї, як для творчої людини – немає поганої пори року. Вона однаково любить і осінь, і зиму, й весну із літом. Єднання із природою – ось що по-справжньому важливо, коли залишаєшся наодинці із собою. Білозір зізналася, що може підійти до найближчого дерева та… обійняти його. І простояти в обіймах зі стовбуром доволі довгий термін. Або ж просто посидіти біля стовбура, спершись на нього спиною.

Оксана Білозір розповіла, як проводить час вдома, коли не потрібно нікуди поспішати
Оксана Білозір розповіла, як проводить час вдома, коли не потрібно нікуди поспішати

За словами Оксани Білозір – саме в такий спосіб вона відпочиває та розчиняється в природі, відчуваючи усю її велич та красу.

Артистка розповіла, що наразі живе в приватному будинку. Але за городиною самотужки не доглядає — довіряє цю справу помічниці. На присадибній ділянці Білозір росте все своє — трошечки ожини, полуниці та малини. А ще – часник, кабачки, цибуля та петрушка.

Водночас пані Оксана зазначила, що через роботу вона практично не буває вдома і тому майже не бачить усю цю красу та смакоту.

Оксана Білозір розповіла, як проводить час вдома, коли не потрібно нікуди поспішати
Оксана Білозір розповіла, як проводить час вдома, коли не потрібно нікуди поспішати

Оксана Білозір – виконавиця українських пісень, яка отримала звання Народної артистки України в 1994 році. Артистка не тільки співає пісні на сцені, а ще й певний час обіймала посаду міністра культури України. Зірка перебувала на чолі державного закладу з лютого по вересень 2005 року.

Нові статті

Схожі статті

44-річна Соломія Вітвіцька показала всім на “1+1”, як її змінило нещодавнє весілля: жінка-мрія (Фото)

Соломія Вітвіцька світиться від щастя, перебуваючи у стосунках із Олексієм Ситайлом і нещодавно пара відгуляла весілля - телеведуча показала, як вона виглядає після цієї події.

2 зведених сестри по татові і по мамі: Віталій Козловський вперше розкрив правду про своє сімейне положення

Віталій Козловський завжди відвертий зі своєю аудиторію, тож цього разу він не робив виключення та розкрив факт, який приголомшив всіх - чи знали ви, що співак має двох зведених сестер?

Зірка “Х-фактора” Аіда Ніколайчук показала, як працює її чоловік-каскадер: ви таке тільки в кіно бачили

Переможниця популярного українського шоу "Х-Фактор" Аіда Ніколайчук нещодавно розповідала, що вийшла заміж за каскадера з Голлівуду. В Stories співачка поділилася кадрами із роботи коханого.

“Не планувала, чесно кажучи”: Могилевська вперше розповіла про те, як стала мамою двох дівчат – 13 і 4 роки

Наталія Могилевська нещодавно стала мамою двох дівчаток, але чи було це в її планах - співачка розкрила всі карти про всиновлення дітей. Подробиці.