Про неї всі забули: хто та сама перша обраниця 39-річного Остапчука, з якою в нього двоє дітей – не склалось

Володимир Остапчук наразі перебуває у третьому шлюбі та мало хто знає, як виглядає його найперша дружина Олена Войченко - де вона та чим займається?

Володимир Остапчук досяг успіху не тільки завдяки власному таланту, але й завдяки численним скандалам, які оточували його особисте життя. Одним із найбільш резонансних етапів його біографії стало розлучення з першою дружиною Оленою Войченко, яке стало відомим публіці у 2019 році. Це розлучення не просто стало подією, яка привернула увагу преси, але й відкрила нові подробиці, які були озвучені згодом самою Оленою.

Остапчук та Войченко завершили свій довгий союз, в якому в них залишились двоє дітей: донька Емілія та син Евана-Олександр. Розлучення пари викликало значний резонанс і стало одним з найбільш обговорюваних в історії публічних стосунків. Олена Войченко звинуватила колишнього чоловіка у численних зрадах та недотриманні обіцянок змінитися, що лише додало скандальності ситуації.

Володимир Остапчук показав, як виглядає його перша дружина Олена Войченко
Володимир Остапчук показав, як виглядає його перша дружина Олена Войченко

Незважаючи на те, що розлучення стало однією з найбільших подій в його житті, Володимир не залишився без нових романтичних захоплень. Вже через кілька місяців після розриву з Оленою він зав’язав стосунки з Христиною Горняк. Однак і ці стосунки виявилися недовготривалими та нещасливими, що ще раз підкреслило складність особистого життя публічних осіб.

Володимир Остапчук показав, як виглядає його перша дружина Олена Войченко
Володимир Остапчук показав, як виглядає його перша дружина Олена Войченко

Між новими стосунками Володимира і Христини продовжував тривати конфлікт між Войченко та Остапчуком, оскільки Христина не раз наводила приклади маніпуляцій та принижень з боку чоловіка. У свою чергу, телеведучий звинувачував свою першу дружину в тому, що вона перешкоджає йому бачитися з дітьми. Проте це питання вдалося вирішити, і відносини між ними вдалося налагодити заради благополуччя сина і доньки.

З початком повномасштабного вторгнення Олена, разом з дітьми, переїхала до Канади, щоб надати їм відчуття безпеки. У своєму блозі шоумен регулярно публікував відео, на яких демонстрував розмови з дітьми та особисті зустрічі під час своїх візитів до них за кордон.

Нові статті

Схожі статті

Її життя змінилось на 360 градусів: куди зникла 35-річна зірка жіночого тріо Єва Бушміна – не в Україні

Єва Бушміна була впізнаваною артисткою своїх часів і під час участі у "Фабриці зірок" і під час перебування у жіночому гурті, але зараз все змінилось - чим займається співачка?

“Зловив зіркову хворобу”: екс-учасник “Океан Ельзи” розповів про “викрутаси” Вакарчука на піку популярності

Святослав Вакарчук вражає своєю силою духу та надихає мільйони українців, але не завжди так було - екс-учасник гурту "Океан Ельзи" Павло Гудімов розповів, як той "зазнався" через шалену славу.

Ювілей чемпіонки: Світоліна відгуляла 30-річчя в ефектній чорній сукні з пірʼям – “Мій особливий день”

Українська тенісистка Еліна Світоліна відсвяткувала 30-річчя. Спортсменка поділилась в соціальних мережах кадрами зі свого дня народження, яке пройшло 12 вересня.

“Все, що вона говорить, має сенс”: відомий співак заявив, що Тіна Кароль його обматюкала – що вона сказала

Тіна Кароль дійсно вражає своєю мудрістю та сильним духом, але не всі її можуть зрозуміти - відомий співак Микита Ломакін розповів про "особливі" відносини з поп-дівою.