“Відомий адвокат”: як виглядає 43-річний рідний брат Тіни Кароль, який одружений з сестрою Ірми Вітовської

Тіна Кароль майже не публікує свою сім'ю, що свідчить про те, що співачка не часто бачиться з нею, але деякі світлини з братом є в Мережі - як виглядає Станіслав Ліберман?

Тіна Кароль – одна з найвідоміших українських співачок. Незважаючи на те, що її професійне життя широко висвітлене в медіа, інформації про її родину значно менше. Батьки співачки – Григорій Ліберман та Світлана Андріївна – обидва були інженерами, що дало їм можливість забезпечити своїй дочці добрі умови для розвитку її талантів. Тіна Кароль не єдина дитина в сім’ї: у неї є старший брат на чотири роки, Станіслав Ліберман.

Тіна Кароль показала, як виглядає її рідний брат Станіслав
Тіна Кароль показала, як виглядає її рідний брат Станіслав

Що стосується Станіслава Лібермана, то він вибрав життя поза камерами. Станіслав відзначається тим, що не бере участі в соціальних мережах і не охоче говорить про свою родину та зв’язки з відомою сестрою. Проте, відомо, що він є успішним фахівцем, який проживає в Києві. Станіслав Ліберман працює адвокатом і управляє власною юридичною фірмою.

Станіслав перебуває в шлюбі та має доньку. Важливо зазначити, що його дружина є рідною сестрою відомої української актриси Ірми Вітовської. Цю цікаву деталь родинних зв’язків розкрила Тіна Кароль під час одного з інтерв’ю з Катериною Осадчою. Кароль поділилася, що завжди була захоплена Ірмою Вітовською і переглянула весь серіал “Леся + Рома”. Співачка також зізналася, що їй досі здається незвичним сидіти за одним сімейним столом із Вітовською.

Тіна Кароль показала, як виглядає її рідний брат Станіслав
Тіна Кароль показала, як виглядає її рідний брат Станіслав

Не менш важливим є факт, що Тіна Кароль підтримує теплі стосунки з її старшим братом. Співачка часто відвідує його під час свят і з радістю проводить час з племінницею.

Однак, незважаючи на ці теплі відносини в родині, Тіна Кароль не дуже близька зі своїми батьками. У одному з інтерв’ю співачка зазначала, що після здобуття популярності та фінансового благополуччя, вона допомогла батькам переїхати з Івано-Франківська до Києва.

 

Тіна Кароль показала, як виглядає її рідний брат Станіслав
Тіна Кароль показала, як виглядає її рідний брат Станіслав

Проте, незважаючи на цей жест, Кароль зустрічається з батьками лише кілька разів на рік. Співачка визнала, що між нею та батьками існують суттєві розбіжності у світогляді та поглядах на життя, що впливає на їхні взаємини.

Нові статті

Схожі статті

2 зведених сестри по татові і по мамі: Віталій Козловський вперше розкрив правду про своє сімейне положення

Віталій Козловський завжди відвертий зі своєю аудиторію, тож цього разу він не робив виключення та розкрив факт, який приголомшив всіх - чи знали ви, що співак має двох зведених сестер?

Зірка “Х-фактора” Аіда Ніколайчук показала, як працює її чоловік-каскадер: ви таке тільки в кіно бачили

Переможниця популярного українського шоу "Х-Фактор" Аіда Ніколайчук нещодавно розповідала, що вийшла заміж за каскадера з Голлівуду. В Stories співачка поділилася кадрами із роботи коханого.

“Не планувала, чесно кажучи”: Могилевська вперше розповіла про те, як стала мамою двох дівчат – 13 і 4 роки

Наталія Могилевська нещодавно стала мамою двох дівчаток, але чи було це в її планах - співачка розкрила всі карти про всиновлення дітей. Подробиці.

Її життя змінилось на 360 градусів: куди зникла 35-річна зірка жіночого тріо Єва Бушміна – не в Україні

Єва Бушміна була впізнаваною артисткою своїх часів і під час участі у "Фабриці зірок" і під час перебування у жіночому гурті, але зараз все змінилось - чим займається співачка?