Колишня Потапа Ірина Горова розсекретила професію 26-річної доньки: “Спілкується англійською”

Колишня дружина музиканта Потапа та мама його єдиного сина Андрія Ірина Горова розсекретила, яку професію обрала її старша донька Наталія, якій виповнилося 26 років.

Генеральна директорка музичного лейблу “POMITNI” Ірина Горова, яка в минулому була дружиною співака Олексія Потапенка – поспілкувалася із журналістами та розповіла, які професії обрали для себе її діти.

Як відомо, в Горової від першого шлюбу із ресторатором Юрієм є донька Наталія. Дівчині зараз вже 26 років. В розмові із журналістами ранкового шоу “Сніданок з 1+1” зіркова мама розповіла, що її старша спадкоємиця раніше працювала в продюсерському центрі “MOZGI Entertainment”. Після його закриття Наталія продовжила розвивати карʼєру піар-спеціалістки, але вже за межами України.

Ірина Горова із сином та донькою
Ірина Горова із сином та донькою

Донька Ірини Горової зараз працює не з представниками шоу-бізнесу, як це було раніше. Її сфера діяльності повʼязана із міжнародною IT-компанією.

За словами Горової – її донька дуже добре знає англійську мову та добре на ній спілкується з іноземцями. Школа шоу-бізнесу, яку Наталія пройшла раніше – дуже їй в цьому допомагає.

Вона менеджер PR-комунікацій у великій міжнародній IT-компанії – наголосила Горова

Водночас екс-дружина Потапа зазначила, що в неї з донькою встановився дуже тісний звʼязок. За будь-якої слушної нагоди дівчина приїздить додому, аби побачити родину і поспілкуватись із мамою.

В Наталії є молодший брат по мамі, 16-річний Андрій Потапенко. Він – син відомого українського музиканта Потапа. Хлопець також подає великі надії щодо майбутнього професійного призвання. Він, за словами мами Ірини – цілком може стати у майбутньому спортсменом. Андрій всерйоз роздумує над тим, аби повʼязати своє життя із баскетболом.

Екс-дружина Потапа розповіла, чим займається її старша донька Наталія
Екс-дружина Потапа розповіла, чим займається її старша донька Наталія

Горова розповіла, що за останні місяці син дуже змінився в плані характеру та життєвих поглядів. Раніше він навіть до школи йшов без усілякого бажання. Зараз же Потапенко-молодший дуже класно вчиться і вимахав заввишки більше за знаменитого батька.

Нові статті

Схожі статті

Її життя змінилось на 360 градусів: куди зникла 35-річна зірка жіночого тріо Єва Бушміна – не в Україні

Єва Бушміна була впізнаваною артисткою своїх часів і під час участі у "Фабриці зірок" і під час перебування у жіночому гурті, але зараз все змінилось - чим займається співачка?

“Зловив зіркову хворобу”: екс-учасник “Океан Ельзи” розповів про “викрутаси” Вакарчука на піку популярності

Святослав Вакарчук вражає своєю силою духу та надихає мільйони українців, але не завжди так було - екс-учасник гурту "Океан Ельзи" Павло Гудімов розповів, як той "зазнався" через шалену славу.

Ювілей чемпіонки: Світоліна відгуляла 30-річчя в ефектній чорній сукні з пірʼям – “Мій особливий день”

Українська тенісистка Еліна Світоліна відсвяткувала 30-річчя. Спортсменка поділилась в соціальних мережах кадрами зі свого дня народження, яке пройшло 12 вересня.

“Все, що вона говорить, має сенс”: відомий співак заявив, що Тіна Кароль його обматюкала – що вона сказала

Тіна Кароль дійсно вражає своєю мудрістю та сильним духом, але не всі її можуть зрозуміти - відомий співак Микита Ломакін розповів про "особливі" відносини з поп-дівою.