“Від 30 до 50”: Катя Полтавська розсекретила суму аліментів, які Остапчук платить дітям від першого шлюбу

Третя дружина шоумена Вови Остапчука Катя Полтавська розповіла, скільки чоловік платить аліментів на дітей від першого шлюбу. Сума виявилась немаленькою.

Нинішня дружина 39-річного ведучого Володимира Остапчука любить спілкуватись у соцмережах із своїми прихильниками. Катя Полтавська розповідає про свої відчуття під час вагітності, демонструє заняття йогою із велетенським животиком, а також розмовляє про відносини коханого зі своїми дітьми від першого шлюбу.

Днями Катя Полтавська знов влаштувала сеанс питань та відповідей для підписників. Зокрема, вона розсекретила, чи дотримується Остапчук вимог діючого українського законодавства і чи платить дітям аліменти?

А скільки платить Володимир аліментів? – спитав один із дописувачів

Катя Полтавська розповіла, скільки Володимир Остапчук платить аліментів дітям від першого шлюбу
Катя Полтавська розповіла, скільки Володимир Остапчук платить аліментів дітям від першого шлюбу

Катерина Полтавська відразу зазначила, що її чоловік дотримується вимог законодавства та добросовісно виплачує своїм дітям від першого шлюбу встановлені судом 30 тисяч гривень аліментів. Ба більше, Остапчук іноді надає і більше цієї суми:

Платить 30-50 тисяч грн. кожного місяця – розповіла Катя Полтавська

 

До речі, зараз третя дружина Вови Остапчука вагітна і готується подарувати коханому сина. Зіркове подружжя неодноразово показували відео та фото із планових скринінгів.

Перебуваючи майже на 5-му місяці вагітності, Полтавська влаштувала гендер-паті, на якому стало зрозуміло, що майбутні батьки чекають на хлопчика.

Трохи згодом щаслива мама розсекретила і імʼя, яке обрали для синочка. Малюка після народження назвуть Тимофієм. Також дружина Остапчука зізналася, що вони із коханим планують партнерські пологи.

У цьому питанні інших варіантів не може бути для мене – наголосила Полтавська

Нагадаємо, що Володимир Остапчук був в шлюбі тричі. Лише в перших офіційних відносинах він став батьком двічі. Колишня дружина Олена Войченко народила йому сина Евана-Олександра та доньку Емілію.

Володимир Остапчук з першою дружиною Оленою та двома дітьми
Володимир Остапчук з першою дружиною Оленою та двома дітьми

З Катериною Полтавською Остапчук почав зустрічатися восени 2022 року – після розставання із другою обраницею, Христиною Горняк. До речі, “Один Факт” нещодавно писав про те, що після розставання вони так і не змогли поділити спільне майно.

Наразі Вова Остапчук продовжує будувати будинок на тій ділянці, яку придбав в шлюбі з Горняк. Христина цим вкрай незадоволена, але йти до суду не хоче і сподівається на те, що питання розподілу майна, нажитого в шлюбі – буде вирішено в інший спосіб.

Нові статті

Схожі статті

Її життя змінилось на 360 градусів: куди зникла 35-річна зірка жіночого тріо Єва Бушміна – не в Україні

Єва Бушміна була впізнаваною артисткою своїх часів і під час участі у "Фабриці зірок" і під час перебування у жіночому гурті, але зараз все змінилось - чим займається співачка?

“Зловив зіркову хворобу”: екс-учасник “Океан Ельзи” розповів про “викрутаси” Вакарчука на піку популярності

Святослав Вакарчук вражає своєю силою духу та надихає мільйони українців, але не завжди так було - екс-учасник гурту "Океан Ельзи" Павло Гудімов розповів, як той "зазнався" через шалену славу.

Ювілей чемпіонки: Світоліна відгуляла 30-річчя в ефектній чорній сукні з пірʼям – “Мій особливий день”

Українська тенісистка Еліна Світоліна відсвяткувала 30-річчя. Спортсменка поділилась в соціальних мережах кадрами зі свого дня народження, яке пройшло 12 вересня.

“Все, що вона говорить, має сенс”: відомий співак заявив, що Тіна Кароль його обматюкала – що вона сказала

Тіна Кароль дійсно вражає своєю мудрістю та сильним духом, але не всі її можуть зрозуміти - відомий співак Микита Ломакін розповів про "особливі" відносини з поп-дівою.