“Близько 2.5 мільйонів”: хореограф Амадор Лопес приголомшив сумою боргу, який виплачує й досі – отакі танці

Амадор Лопес – україно-венесуельський співак, танцюрист та фехтувальник, який став відомим завдяки участі в розважальних шоу "Танці із зірками", "Фабрика зірок", "Танцюю для тебе" та "Майданс-2".

Амадор Лопес – україно-венесуельський танцюрист, який став відомим в країні завдяки своїх участі в декількох розважальних програмах. Зокрема, “Танці з зірками”. Хореограф наразі не приховує того, що після початку повномасштабного вторгнення його заробітки сильно впали. Ба більше – в Амадора є велетенський борг у розмірі близько 2.5 мільйонів гривень, який він виплачує й досі.

Танцівник у розмові із Youtube-блогером Славою Дьоміним розповів, як він ставиться до власних боргів, і чи не заважають вони йому жити. За словами знаменитого хореографа із “Танців з зірками” — в нього накопичилося декілька великих боргів, які він поступово віддає. Загальна їх сума становить близько 60 тисяч доларів, що в конвертації на гривні становить приблизно 2.5 мільйонів доларів.

В загальному в мене залишилося три великих борги, я їх виплачую, і це добре – розповів Амадор Лопес

Амадор Лопес також повідомив, що борги за будинок йому вже вдалося виплатити. І тепер він якось намагається жити далі. Водночас зірковий танцівник не повідомив, звідки взялися в нього такі великі борги.

Хореограф Амадор Лопес розповів про велетенський борг
Хореограф Амадор Лопес розповів про велетенський борг

Нараз в Амадора є певні заробітки, але вони менше, ніж у мирні часи. Він продовжує концертну і танцювальну діяльність. Лопес зазначив, що заради того, аби заробляти такі самі суми, як і в мирні часи – доводиться працювати набагато більше, ніж зазвичай.

І не завжди зароблених коштів вистачає навіть на загальні потреби.

Хореограф поскаржився Славі Дьоміну, що в нього нещодавно сталась ситуація, коли не було чим заплатити за електричну енергію. Тому довелося звернутися до концертного директора, аби позичити в нього 300 доларів (12.5 тисяч гривень).

Також Амадор Лопес зазначив, що повернувся до викладання танців, дає багато благодійних концертів. Та зараз, щоб з одного концерту заробити стільки ж, скільки за мирних часів – необхідно працювати десь в пʼять разів більше.

Я працюю, щоб все це виплачувати. Я знаю це і якось викручуюсь – повідомив Лопес

Танцівник назвав і суму прибутку, яку отримує щомісяця за концертну і творчу діяльність. Постійний дохід в нього становить близько 1500 доларів за кожні 30 днів.

Амадор Лопес розповів, скільки заробляє і скільки витрачає за місяць
Амадор Лопес розповів, скільки заробляє і скільки витрачає за місяць

Він зізнався, що відкладати в нього нічого не виходить. Навіть якщо з цієї суми щось і залишається після всіх розрахунків – він відразу витрачає кошти на благодійність і допомогу воїнам ЗСУ.

Нові статті

Схожі статті

2 зведених сестри по татові і по мамі: Віталій Козловський вперше розкрив правду про своє сімейне положення

Віталій Козловський завжди відвертий зі своєю аудиторію, тож цього разу він не робив виключення та розкрив факт, який приголомшив всіх - чи знали ви, що співак має двох зведених сестер?

Зірка “Х-фактора” Аіда Ніколайчук показала, як працює її чоловік-каскадер: ви таке тільки в кіно бачили

Переможниця популярного українського шоу "Х-Фактор" Аіда Ніколайчук нещодавно розповідала, що вийшла заміж за каскадера з Голлівуду. В Stories співачка поділилася кадрами із роботи коханого.

“Не планувала, чесно кажучи”: Могилевська вперше розповіла про те, як стала мамою двох дівчат – 13 і 4 роки

Наталія Могилевська нещодавно стала мамою двох дівчаток, але чи було це в її планах - співачка розкрила всі карти про всиновлення дітей. Подробиці.

Її життя змінилось на 360 градусів: куди зникла 35-річна зірка жіночого тріо Єва Бушміна – не в Україні

Єва Бушміна була впізнаваною артисткою своїх часів і під час участі у "Фабриці зірок" і під час перебування у жіночому гурті, але зараз все змінилось - чим займається співачка?