Мішина у блонді, темна Кароль і рожевий імідж доньки Мірошниченків: зіркові експерименти з волоссям

Зірковий стиль – завжди як бурхлива горна річка. Він постійно плине вперед та змінюється, підпорядковуючись новим модним тенденціям. Незвичні образи Тіни Кароль і Ксенії Мішиної - тому доказ.

Українські зірки іноді змінюють свій стиль до невпізнання. Вони фарбують волосся в контрастний колір, щоб привабити увагу публіки. От як, наприклад, Ксенія Мішина перевтілилася в білявку, а Тіна Кароль колись заради зйомок стала… брюнеткою. Пропонуємо подивитись, як виглядали українські зірки після експериментів з волоссям.

Тіна Кароль

Співачка Тіна Кароль запамʼяталась своїм шанувальникам білявкою із довгим волоссям світлого кольору та кучерями. Однак іноді вона дозволяє собі перевтілитись до невпізнання. Наприклад, декілька років тому артистка заради ролі в короткометражному фільмі “Колишні” перевтілилась із білявки в жагучу брюнетку.

Тіна Кароль колись була жагучою брюнеткою
Тіна Кароль колись була жагучою брюнеткою

В кінострічці співачці дісталася роль дівчини, що намагається відбудувати стосунки із своїм новим хлопцем. Але фантоми колишніх коханих її не відпускають. За сюжетом героїня Тіни Кароль постає у кадрі із короткою стрижкою “під хлопчика” та чорним волоссям.

Ксенія Мішина

Акторка Ксенія Мішина теж одного разу здивувала фанатів незвичним кольором волосся. Прихильники звикли бачити її з темним кольором волосся, але екс-Холостячка одного разу похвалилася кардинально оновленим образом. Вона стала білявкою.

Ксенія Мішина стала білявкою
Ксенія Мішина стала білявкою

Ефектний блонд, доповнений блискучою сукнею синього кольору, макіяжем та прикрасами, зробив Мішину неабияк схожою на американську акторку Меган Фокс. Імовірно, що акторка наважилась на такі кардинальні зміни у зовнішності лише тимчасово і… вдягнула перуку. До речі, оновлений колір зовсім не сподобався фанатам Мішиної. Вони зазначили, що їй краще все ж залишатись брюнеткою.

Ангеліна Мірошниченко

До речі, зміна кольору волосся притаманна іноді не тільки зіркам, але й їх дітям. Наприклад, дружина популярного ведучого Тимура Мірошниченка адвокат Інна дозволила своїй названій донці Ангеліні змінити колір волосся.

Ангеліна Мірошниченко пофарбувала волосся в рожевий колір
Ангеліна Мірошниченко пофарбувала волосся в рожевий колір

Дівчинка забажала, щоб її локони стали рожевими. Що ж – бажання улюбленої дитини для мами Закон. Інна навіть допомогла Ангеліні із фарбуванням. Для цього вони обрали тінт, який є безпечним та швидко змивається.

Згодом Інна Мірошниченко зізналась, що тінт “затримався” на волоссі Ангеліни і не дуже він швидко й змивається. Ба більше, під час фарбування та наступного миття волосся фарбованими стають руки, рушники, годинник та ще купа всього, що знаходиться у ванній кімнаті.

Судячи з останніх світлин, які Інна Мірошниченко оприлюднила в Instagram – тінт на волоссі Ангеліни не змився й досі. Щоправда, колір став набагато світлішим.

Нові статті

Схожі статті

Її життя змінилось на 360 градусів: куди зникла 35-річна зірка жіночого тріо Єва Бушміна – не в Україні

Єва Бушміна була впізнаваною артисткою своїх часів і під час участі у "Фабриці зірок" і під час перебування у жіночому гурті, але зараз все змінилось - чим займається співачка?

“Зловив зіркову хворобу”: екс-учасник “Океан Ельзи” розповів про “викрутаси” Вакарчука на піку популярності

Святослав Вакарчук вражає своєю силою духу та надихає мільйони українців, але не завжди так було - екс-учасник гурту "Океан Ельзи" Павло Гудімов розповів, як той "зазнався" через шалену славу.

Ювілей чемпіонки: Світоліна відгуляла 30-річчя в ефектній чорній сукні з пірʼям – “Мій особливий день”

Українська тенісистка Еліна Світоліна відсвяткувала 30-річчя. Спортсменка поділилась в соціальних мережах кадрами зі свого дня народження, яке пройшло 12 вересня.

“Все, що вона говорить, має сенс”: відомий співак заявив, що Тіна Кароль його обматюкала – що вона сказала

Тіна Кароль дійсно вражає своєю мудрістю та сильним духом, але не всі її можуть зрозуміти - відомий співак Микита Ломакін розповів про "особливі" відносини з поп-дівою.