Від продюсерки до іншої продюсерки: як виглядають всі жінки 51-річного Пономарьова – на будь-який смак

Олександр Пономарьов має за собою два шлюби, яка закінчились не успішно, тож співак вирішив, що більше не буде публічно висловлюватись про особисте життя - що ж відомо про його попередніх партнерок?

Олександр Пономарьов – видатний український співак, який здобув популярність як в Україні, так і за її межами завдяки своїм вокальним здібностям, харизмі та енергійності. Незважаючи на безсумнівний талант і успіхи у музичній кар’єрі, він залишається в пошуках особливої жінки, про яку він співає у своїх піснях.

Першою дружиною Олександра Пономарьова була відома співачка Олена Мозгова, донька відомого представника української музики. Від цього шлюбу у пари є доросла донька. Олена та Олександр прожили разом десять років. Відомо, що їхні стосунки не були простими: вони виявилися дуже різними людьми, а між ними не було справжньої любові. Їхні стосунки базувалися більше на повазі і доброму ставленні, ніж на глибоких почуттях.

Олександр Пономарьов розповів про всіх своїх жінок
Олександр Пономарьов розповів про всіх своїх жінок

Пономарьов не залишався довго без пари. У 2006 році він одружився зі студенткою Вікторією Мартинюк. В результаті цього союзу народився їхній син Сашко. Однак їхній шлюб тривав 5 років, і розрив між ними часто приписують численним романам Олександра з іншими жінками.

Олександр Пономарьов розповів про всіх своїх жінок
Олександр Пономарьов розповів про всіх своїх жінок

Після цього в пресі з’явилися чутки про роман Пономарьова з молодою співачкою Марією Яремчук, яка була донькою ще однієї легенди української музики. Пара часто потрапляла в об’єктиви камер разом, що лише підсилювало подібні припущення.

Олександр Пономарьов розповів про всіх своїх жінок
Олександр Пономарьов розповів про всіх своїх жінок

У 2015 році з’явилися повідомлення, що Пономарьов нібито одружився на 24-річній Софії, дочка якої була спадкоємицею алкогольного заводу в Криму. Ця інформація також викликала зацікавлення в суспільстві, але підтверджень цьому не було. Тривалий час ходили чутки про можливий роман між Олександром і його директоркою Наталією, хоча офіційних підтверджень цьому не було.

Наразі відомо, що Пономарьов перебуває у цивільному шлюбі, але ім’я його нинішньої партнерки залишається невідомим.

Нові статті

Схожі статті

Зірка “Х-фактора” Аіда Ніколайчук показала, як працює її чоловік-каскадер: ви таке тільки в кіно бачили

Переможниця популярного українського шоу "Х-Фактор" Аіда Ніколайчук нещодавно розповідала, що вийшла заміж за каскадера з Голлівуду. В Stories співачка поділилася кадрами із роботи коханого.

“Не планувала, чесно кажучи”: Могилевська вперше розповіла про те, як стала мамою двох дівчат – 13 і 4 роки

Наталія Могилевська нещодавно стала мамою двох дівчаток, але чи було це в її планах - співачка розкрила всі карти про всиновлення дітей. Подробиці.

Її життя змінилось на 360 градусів: куди зникла 35-річна зірка жіночого тріо Єва Бушміна – не в Україні

Єва Бушміна була впізнаваною артисткою своїх часів і під час участі у "Фабриці зірок" і під час перебування у жіночому гурті, але зараз все змінилось - чим займається співачка?

“Зловив зіркову хворобу”: екс-учасник “Океан Ельзи” розповів про “викрутаси” Вакарчука на піку популярності

Святослав Вакарчук вражає своєю силою духу та надихає мільйони українців, але не завжди так було - екс-учасник гурту "Океан Ельзи" Павло Гудімов розповів, як той "зазнався" через шалену славу.