Пішла від чоловіка заради його друга: 34-річна Дорофєєва розповіла історію кохання з Мішею Кацуріним

У житті Наді Дорофєєвої стався неочікуваний поворот подій - співачка пішла до друга колишнього чоловіка Дантеса. Як саме почався роман артистки з Мішею Кацуріним?

Відомі українські артисти Надя Дорофєєва і Володимир Дантес уклали шлюб у 2015 році, проте 2022 року публічно оголосили про розлучення через соціальні мережі. За весь час спільного життя пара не мала дітей, хоча їх неодноразово підозрювали в батьківстві. Згодом Надя Дорофєєва зізналась, що почала нові стосунки з ресторатором Михайлом Кацуріним.

Водночас Володимир Дантес викликав зацікавленість публіки своїми можливими стосунками з колишньою дружиною Михайла, Дашею Кацуріною, що в результаті підтвердилося.

Вперше Надю Дорофєєву і Михайла Кацуріна помітили разом у Барселоні, де їхні обійми на вулиці не залишилися непоміченими, хоча публікація подробиць про їхній роман була відкладена. Лише в червні 2022 року колишня солістка гурту “Время и Стекло” офіційно представила ресторатора як свого нового партнера.

Надя Дорофєєва розповіла, як підкорила серце Міші Кацуріна
Надя Дорофєєва розповіла, як підкорила серце Міші Кацуріна

Після останньої спільної подорожі до Мексики, яку разом провели Кацуріни, Дантес і Дорофєєва, Надя та Вова вирішили завершити свої стосунки як чоловік та дружина. Вони дійшли висновку, що між ними існують лише дружні почуття, і тому найкраще розійтися. Коли  саме співачка звернула увагу на друга сім’ї Михайла як на можливого партнера – невідомо.

Надя Дорофєєва розповіла, як підкорила серце Міші Кацуріна
Надя Дорофєєва розповіла, як підкорила серце Міші Кацуріна

Вона підкреслює, що справжні почуття виникли між нею і новим партнером, і пояснює, що навколо цієї ситуації існує безліч домислів. Дорофєєва зазначає, що хоча в історії є частка правди, також багато чого є вигадкою. Це її особисте життя, і вона вважає за краще тримати правду при собі.

Надя Дорофєєва розповіла, як підкорила серце Міші Кацуріна
Надя Дорофєєва розповіла, як підкорила серце Міші Кацуріна

Наразі Кацурін і Надя не приховують своїх романтичних моментів від своїх прихильників, так само як і Дантес і Даша. Дорофєєва висловила повагу до історії своїх колишніх партнерів і вважає, що коментувати їхні стосунки має особисто її колишній чоловік, а не вона сама.

Нові статті

Схожі статті

Її життя змінилось на 360 градусів: куди зникла 35-річна зірка жіночого тріо Єва Бушміна – не в Україні

Єва Бушміна була впізнаваною артисткою своїх часів і під час участі у "Фабриці зірок" і під час перебування у жіночому гурті, але зараз все змінилось - чим займається співачка?

“Зловив зіркову хворобу”: екс-учасник “Океан Ельзи” розповів про “викрутаси” Вакарчука на піку популярності

Святослав Вакарчук вражає своєю силою духу та надихає мільйони українців, але не завжди так було - екс-учасник гурту "Океан Ельзи" Павло Гудімов розповів, як той "зазнався" через шалену славу.

Ювілей чемпіонки: Світоліна відгуляла 30-річчя в ефектній чорній сукні з пірʼям – “Мій особливий день”

Українська тенісистка Еліна Світоліна відсвяткувала 30-річчя. Спортсменка поділилась в соціальних мережах кадрами зі свого дня народження, яке пройшло 12 вересня.

“Все, що вона говорить, має сенс”: відомий співак заявив, що Тіна Кароль його обматюкала – що вона сказала

Тіна Кароль дійсно вражає своєю мудрістю та сильним духом, але не всі її можуть зрозуміти - відомий співак Микита Ломакін розповів про "особливі" відносини з поп-дівою.