Схожість зашкалює: 49-річний Святослав Вакарчук показався разом із мамою – однакові губи, ніс та очі

Святослав Вакарчук хоч і публічна людина, але про своє життя мало що розповідає, співак досі офіційно не сказав, хто його дружина, але свою маму соліст "Океану Ельзи" публікує часто - як виглядає?

Відомий український співак і лідер гурту “Океан Ельзи” Святослав Вакарчук, нещодавно поділився рідкісними фотографіями зі своєю матір’ю та згадками про рідне місто Мукачево. На своїй сторінці в Instagram він опублікував серію світлин, що дозволили фанатам заглянути у його особисте життя.

Перший знімок, розміщений у профілі, є чорно-білою архівною фотографією, на якій зображений молодий Святослав у дитячому візочку, поруч з яким стоїть його мама. Ця фотографія викликала теплі спогади про дитинство артиста.

Святослав Вакарчук показав, як виглядає його мама. Фото з Instagram @sviatoslav.vakarchuk
Святослав Вакарчук показав, як виглядає його мама. Фото з Instagram @sviatoslav.vakarchuk

Наступний кадр був зроблений нещодавно, на якому Вакарчук позує зі своєю мамою на тлі річки в Мукачеві. Цей знімок демонструє, як змінилася місцевість з часом, але водночас зберігає особливу атмосферу рідного міста. У своїх спогадах Святослав Вакарчук описав, як Мукачево стало для нього місцем з неповторним запахом і атмосферою, яку він не сплутає з нічим іншим.

Святослав Вакарчук народився в Мукачеві. Він описує це місто, згадуючи про набережну з сакурами, монастир на Латориці та двір, в якому пройшло його дитинство. Вакарчук підкреслив, що Мукачево було багатонаціональним, де проживали сім’ї різних національностей, і це створювало неповторний колорит міста. Для нього це місто має особливий запах, який він не може сплутати ні з чим іншим.

Святослав Вакарчук показав, як виглядає його мама. Фото з Instagram @sviatoslav.vakarchuk
Святослав Вакарчук показав, як виглядає його мама. Фото з Instagram @sviatoslav.vakarchuk

Нагадаємо, що на даний момент Святослав Вакарчук виконує обов’язки офіцера морально-психологічного забезпечення в Збройних Силах України. Нещодавно він відвідав фронт, де несподівано виступив перед військовими в дуеті з колишнім футболістом Андрієм Шевченком. Це був момент, який приніс підтримку і моральний підйом українським захисникам.

Нові статті

Схожі статті

Її життя змінилось на 360 градусів: куди зникла 35-річна зірка жіночого тріо Єва Бушміна – не в Україні

Єва Бушміна була впізнаваною артисткою своїх часів і під час участі у "Фабриці зірок" і під час перебування у жіночому гурті, але зараз все змінилось - чим займається співачка?

“Зловив зіркову хворобу”: екс-учасник “Океан Ельзи” розповів про “викрутаси” Вакарчука на піку популярності

Святослав Вакарчук вражає своєю силою духу та надихає мільйони українців, але не завжди так було - екс-учасник гурту "Океан Ельзи" Павло Гудімов розповів, як той "зазнався" через шалену славу.

Ювілей чемпіонки: Світоліна відгуляла 30-річчя в ефектній чорній сукні з пірʼям – “Мій особливий день”

Українська тенісистка Еліна Світоліна відсвяткувала 30-річчя. Спортсменка поділилась в соціальних мережах кадрами зі свого дня народження, яке пройшло 12 вересня.

“Все, що вона говорить, має сенс”: відомий співак заявив, що Тіна Кароль його обматюкала – що вона сказала

Тіна Кароль дійсно вражає своєю мудрістю та сильним духом, але не всі її можуть зрозуміти - відомий співак Микита Ломакін розповів про "особливі" відносини з поп-дівою.