“Протягнути руку”: соліст з гурту “Антитіла” Тарас Тополя розповів про ставлення до Олега Винника

37-річний соліст гурту "Антитіла" Тарас Тополя прокоментував поведінку колеги по сцені, Олега Винника, який виїхав з України. Як він відноситься до кумира вовчиць та чи готовий з ним здороватися?

Соліст українського гурту “Антитіла” Тарас Тополя, який зараз служить в лавах ЗСУ – розповів, як відноситься до свого колеги Олега Винника. Як відомо – Винник ще на початку повномасштабного вторгнення виїхав з України за кордон, до Німеччини.

Тарас Тополя впевнений, що обовʼязково би привітався із скандальним виконавцем у випадку їх особистої зустрічі. Виконавець впевнений в тому, що навіть попри незрозумілі вчинки та висловлювання Олега Винника — він не має жодного права його принижувати.

Хто я такий, щоб проявляти зарозумілість по відношенню до іншої людини? – зазначає Тополя. – Буду вітатися, тому що в першу чергу це людина

Соліст з гурту “Антитіла” також зазначив, що Винник попри усі свої вчинки залишається українцем. До його музичних творів можна ставитись по-різному, так само як і до громадянської позиції. Однак зарозумілість до іншого – це неповага в першу чергу до самого себе.

Я що, пуп тут – щоб не протягнути руку та не привітатися – завдається питанням Тарас Тополя в розмові з журналістами

Окрім цього Тарас Тополя поміркував на тему призову українських діячів та творчих особистостей. На думку артиста, мобілізація для українських артистів повинна відбуватись таким чином, щоб створити окрему воїнську частину, в яку потрібно включити мобілізованих зірок.

Тарас Тополя розповів, як ставиться до Олега Винника
Тарас Тополя розповів, як ставиться до Олега Винника

Командування при цьому повинно кожного місяця ставити перед цими зірками певні завдання. Наприклад, надати 3-4 концерти на місяць на 3-4 лінії оборони, в штабі – щоб підняти командний дух бійцям.

На думку Тараса Тополі – необхідно мобілізувати креативну частину українського суспільства, а саме – музикантів, стендаперів, поетів та артистів в окрему частину.

І вони повинні робити те, що добре вміють – надихати військових через власну творчість, доносити правду світові про український супротив.

Нові статті

Схожі статті

Її життя змінилось на 360 градусів: куди зникла 35-річна зірка жіночого тріо Єва Бушміна – не в Україні

Єва Бушміна була впізнаваною артисткою своїх часів і під час участі у "Фабриці зірок" і під час перебування у жіночому гурті, але зараз все змінилось - чим займається співачка?

“Зловив зіркову хворобу”: екс-учасник “Океан Ельзи” розповів про “викрутаси” Вакарчука на піку популярності

Святослав Вакарчук вражає своєю силою духу та надихає мільйони українців, але не завжди так було - екс-учасник гурту "Океан Ельзи" Павло Гудімов розповів, як той "зазнався" через шалену славу.

Ювілей чемпіонки: Світоліна відгуляла 30-річчя в ефектній чорній сукні з пірʼям – “Мій особливий день”

Українська тенісистка Еліна Світоліна відсвяткувала 30-річчя. Спортсменка поділилась в соціальних мережах кадрами зі свого дня народження, яке пройшло 12 вересня.

“Все, що вона говорить, має сенс”: відомий співак заявив, що Тіна Кароль його обматюкала – що вона сказала

Тіна Кароль дійсно вражає своєю мудрістю та сильним духом, але не всі її можуть зрозуміти - відомий співак Микита Ломакін розповів про "особливі" відносини з поп-дівою.