Невже вони знову разом? 40-річний Слава Дьомін показався разом із своєю екс-дружиною Ксенією (ФОТО)

Слава Дьомін тривалий час має статус холостяка, але нещодавно відомий ведучий показався разом із своєю колишньою дружиною - невже пара возз'єдналась?

Український телеведучий та інтерв’юер Слава Дьомін несподівано з’явився в суспільстві разом із своєю колишньою дружиною, тренеркою Ксенією Міщенко. Вони вирішили провести вихідний разом, і не лише вдвох, а й у компанії їхнього 14-річного сина Владислава. Незважаючи на те, що Дьомін та Міщенко більше не перебувають у шлюбі, вони докладають багато зусиль, щоб підтримувати теплі відносини та демонструвати синові, що у нього є родина з обома батьками.

Відомий ведучий Слава Дьомін неочікувано показався разом зі своєю екс-дружиною
Відомий ведучий Слава Дьомін неочікувано показався разом зі своєю екс-дружиною

Сімейство вирушило на обід до ресторану, де разом насолоджувалося часом у приємній атмосфері. Вони робили фотографії на пам’ять, спілкувалися та мали чудовий час у спільній компанії. Слава Дьомін поділився своїм враженням, підкресливши, що навіть після розлучення, спільне проведення часу з дитиною є важливою частиною їхньої родинної динаміки.

Відомий ведучий Слава Дьомін неочікувано показався разом зі своєю екс-дружиною. Фото з Instagram slavademin_official
Відомий ведучий Слава Дьомін неочікувано показався разом зі своєю екс-дружиною. Фото з Instagram slavademin_official

У 2021 році ведучий оголосив про завершення своїх стосунків з дружиною. На перший погляд, це здавалося остаточним розривом, але насправді ситуація була дещо складнішою. Виявилося, що формально подружжя залишалося в шлюбі навіть після оголошення про розлучення. Як згодом пояснив сам Дьомін, вони вирішили не розлучатися до тих пір, поки це не стане абсолютно необхідним. На той момент він і його колишня дружина Ксенія не бачили потреби в розформуванні шлюбу.

Відомий ведучий Слава Дьомін неочікувано показався разом зі своєю екс-дружиною
Відомий ведучий Слава Дьомін неочікувано показався разом зі своєю екс-дружиною

Після цього періоду ведучий не залишався один. Він мав кілька романтичних інтрижок, проте жодна з них не переросла у тривалі стосунки. Зокрема, нещодавно стало відомо про його роман з акторкою Ксенією Мішиною. Ведучий поділився деталями їхніх стосунків і розповів, чому цей роман не завершився щасливим фіналом.

Нові статті

Схожі статті

Зірка “Х-фактора” Аіда Ніколайчук показала, як працює її чоловік-каскадер: ви таке тільки в кіно бачили

Переможниця популярного українського шоу "Х-Фактор" Аіда Ніколайчук нещодавно розповідала, що вийшла заміж за каскадера з Голлівуду. В Stories співачка поділилася кадрами із роботи коханого.

“Не планувала, чесно кажучи”: Могилевська вперше розповіла про те, як стала мамою двох дівчат – 13 і 4 роки

Наталія Могилевська нещодавно стала мамою двох дівчаток, але чи було це в її планах - співачка розкрила всі карти про всиновлення дітей. Подробиці.

Її життя змінилось на 360 градусів: куди зникла 35-річна зірка жіночого тріо Єва Бушміна – не в Україні

Єва Бушміна була впізнаваною артисткою своїх часів і під час участі у "Фабриці зірок" і під час перебування у жіночому гурті, але зараз все змінилось - чим займається співачка?

“Зловив зіркову хворобу”: екс-учасник “Океан Ельзи” розповів про “викрутаси” Вакарчука на піку популярності

Святослав Вакарчук вражає своєю силою духу та надихає мільйони українців, але не завжди так було - екс-учасник гурту "Океан Ельзи" Павло Гудімов розповів, як той "зазнався" через шалену славу.