“Це особлива насолода”: багатодітна мама Лілія Ребрик показала перше досягнення 6-місячної доньки Аделіни

Ведуча Лілія Ребрик разом із родиною привітала молодшу доньку Аделіну з 6 місяцем народження. В цей святковий день знаменита мама повідомила, яким досягненням порадувала її малеча.

Лілія Ребрик народила наймолодшу доньку Аделіну 15 березня 2024 року. Вчора, 15 вересня, в родині зірки було важливе свято, адже дівчинці виповнилося 6 місяців із дня народження. На честь важливої дати знаменита мама підготувала для крихітки смачний торт та влаштувала фотосесію.

Зіркова матуся в привітанні для маленької донечки зізналася, що ця крихітка дарує усім представникам родини багато ніжності та любові. А ще в принцеси – найчарівніша усмішка, яку ще треба заслужити.

Ти наш антистрес! Наша полуничка! Наша Адель – зізналася Лілія Ребрик

Знаменита мама Аделіни розповіла, що в свої півроку ця дівчинка – справжня розумашка. Крім того вона похвалилася, що в цей святковий день її дівчинка вже може продемонструвати певні вміння. Зокрема, вона навчилась самостійно сидіти.

Лілія Ребрик похвалилася першим досягненням 6-місячної доньки
Лілія Ребрик похвалилася першим досягненням 6-місячної доньки

На честь важливої дати вся родина приготувала іменинниці великий торт, на якому було зроблено надпис золотими буквами: “До рочку – піврочку” і влаштувала фотосесію.

6-місячна Аделіна до власного свята вдяглася в гарну літню сукню, а на її маленькій голівці красувався велетенський бант із плюшевої тканини. Торт був прикрашений ведмедиками та кульками з крему. Під час фотосесії Адель вже гарно тримала голову і споглядала на смаколик із запаленою в ньому святковою свічкою.

Лілія Ребрик похвалилася першим досягненням 6-місячної доньки
Лілія Ребрик похвалилася першим досягненням 6-місячної доньки

Поряд з іменинницею в цей день були не тільки мама з татом Андрієм Диким, але й дві її старші сестрички – Поліна та Діана. На окремих світлинах зʼявляється також і улюблена собачка зіркової родини – білосніжна кудрява Діксі.

Лілія Ребрик похвалилася першим досягненням 6-місячної доньки
Лілія Ребрик похвалилася першим досягненням 6-місячної доньки

До речі, раніше Ребрик зізнавалася, що Діксі – на 100% собака її старшої доньки Діани.

Хоча й вона сама дуже полюбила пухнастого улюбленця та неймовірно щаслива, що Діксі є в їх родині.

Нові статті

Схожі статті

2 зведених сестри по татові і по мамі: Віталій Козловський вперше розкрив правду про своє сімейне положення

Віталій Козловський завжди відвертий зі своєю аудиторію, тож цього разу він не робив виключення та розкрив факт, який приголомшив всіх - чи знали ви, що співак має двох зведених сестер?

Зірка “Х-фактора” Аіда Ніколайчук показала, як працює її чоловік-каскадер: ви таке тільки в кіно бачили

Переможниця популярного українського шоу "Х-Фактор" Аіда Ніколайчук нещодавно розповідала, що вийшла заміж за каскадера з Голлівуду. В Stories співачка поділилася кадрами із роботи коханого.

“Не планувала, чесно кажучи”: Могилевська вперше розповіла про те, як стала мамою двох дівчат – 13 і 4 роки

Наталія Могилевська нещодавно стала мамою двох дівчаток, але чи було це в її планах - співачка розкрила всі карти про всиновлення дітей. Подробиці.

Її життя змінилось на 360 градусів: куди зникла 35-річна зірка жіночого тріо Єва Бушміна – не в Україні

Єва Бушміна була впізнаваною артисткою своїх часів і під час участі у "Фабриці зірок" і під час перебування у жіночому гурті, але зараз все змінилось - чим займається співачка?