“Зробили величезну помилку”: 43-річна Наталія Валевська розповіла про аборт, який зробила кілька років тому

Наталії Валевській так і не вдалося стати щасливою мамою власної дитини, але співачка все ще надіється. Артистка розповіла, що насправді мала можливість народити - подробиці.

Українська співачка Наталія Валевська вперше відкрито розповіла про свою глибоко особисту історію, висловлюючи сподівання на те, що вона зможе реалізувати свою найзаповітнішу мрію — стати матір’ю. У програмі “ЖВЛ” артистка поділилася, що у 2003 році у неї була можливість стати мамою, однак вона вирішила відмовитися від цієї можливості через патологію плоду. Співачка зізналася, що той період був для неї надзвичайно складним: “Ми були ще дуже молоді і не готові до таких рішень”, — згадує вона про той час.

Наталія Валевська зізналась, що кілька років тому зробила аборт
Наталія Валевська зізналась, що кілька років тому зробила аборт

Наталія досі з трепетом згадує той момент, коли довелося прийняти важке рішення про аборт, і навіть тепер це викликає у неї відчуття глибокого суму. Вона зазначила, що це була величезна помилка, і хоче поділитися, що вже простила як свого чоловіка, так і себе за те, що сталося. Співачка розповіла про те, що знайшла душевний спокій через сповідь та причастя і впевнена, що все в майбутньому буде добре.

Наталія Валевська зізналась, що кілька років тому зробила аборт
Наталія Валевська зізналась, що кілька років тому зробила аборт

Щоб здійснити свою мрію почути дитячий сміх, співачка, якій наразі 43, вже пройшла через численні хірургічні втручання. Проте вона не втрачає віру і оптимізм, завжди дивлячись у майбутнє з надією. В її репертуарі є пісня, яка символізує її переконання, що всі бажання можуть здійснитися.

Наталя Валевська 18 років перебувада у шлюбі з Володимиром Пригладєм, який не лише був її чоловіком, а й продюсером. Хоча у пари не було власних дітей, але співачка з великою любов’ю виховувала двох дочок свого чоловіка від попереднього шлюбу, вважаючи їх своїми рідними дітьми.

Наталія Валевська зізналась, що кілька років тому зробила аборт
Наталія Валевська зізналась, що кілька років тому зробила аборт

У 2019 році вона вирішила ризикнути і погодилася на складну медичну операцію, метою якої було здійснення її мрії про материнство. Операція пройшла успішно, що дало їй надію на реалізацію бажання стати матір’ю.

Нові статті

Схожі статті

Її життя змінилось на 360 градусів: куди зникла 35-річна зірка жіночого тріо Єва Бушміна – не в Україні

Єва Бушміна була впізнаваною артисткою своїх часів і під час участі у "Фабриці зірок" і під час перебування у жіночому гурті, але зараз все змінилось - чим займається співачка?

“Зловив зіркову хворобу”: екс-учасник “Океан Ельзи” розповів про “викрутаси” Вакарчука на піку популярності

Святослав Вакарчук вражає своєю силою духу та надихає мільйони українців, але не завжди так було - екс-учасник гурту "Океан Ельзи" Павло Гудімов розповів, як той "зазнався" через шалену славу.

Ювілей чемпіонки: Світоліна відгуляла 30-річчя в ефектній чорній сукні з пірʼям – “Мій особливий день”

Українська тенісистка Еліна Світоліна відсвяткувала 30-річчя. Спортсменка поділилась в соціальних мережах кадрами зі свого дня народження, яке пройшло 12 вересня.

“Все, що вона говорить, має сенс”: відомий співак заявив, що Тіна Кароль його обматюкала – що вона сказала

Тіна Кароль дійсно вражає своєю мудрістю та сильним духом, але не всі її можуть зрозуміти - відомий співак Микита Ломакін розповів про "особливі" відносини з поп-дівою.