“Стала ще сильнішою”: 30-річна дружина Павліка зникла на 20 днів із соціальних мереж і розповіла, чому

Дружина співака Віктора Павліка Катя Репяхова майже на 20 днів зникла із соціальних мереж. "Один Факт" розповість, з чим повʼязана її відсутність, де була блогерка і чим займалась.

30-річна блогерка і дружина Віктора Павліка Катя Репяхова зазвичай активно користується соціальними мережами. Однак наприкінці літа та на початку осені в неї на це часу не було. В чому справа і що сталося? Репяхова повернулась до своїх шанувальників 16 вересня, щоб розповісти про це особисто.

Катерина опубліковала на сторінці нову добірку із 4-х світлин, причому половина з них виявилась чорно-білими. На фото жінка позує поряд із помаранчевою машиною у білих брюках вільного крою та подовженому піджаку. В руках Катя тримає маленьку жіночу сумочку із золотим паском у вигляді ланцюжку.

Катерина Репяхова розповіла, куди зникла із соціальних мереж на 20 днів
Катерина Репяхова розповіла, куди зникла із соціальних мереж на 20 днів

Репяхова зізналася, що початок вересня особисто для неї видався непростим. Саме через це вона не публікувала нових дописів у соціальних мережах.

Але все позаду, я стала ще сильнішою – зізналася Катерина

Новий образ Катерини Репяхової після тимчасової відсутності в мережі сподобався більш ніж 5 тисячам її підписників. Колишня дружина Володимира Остапчука Христина Горняк залишила під цим дописом свій комплімент:

Така ти гарна – просто немає слів!

Ще одна дописувачка написала наступні слова на адресу Репяхової:

Катюша – ти гарна, сильна і розумна жінка, нехай Господь благословить ваше життя

Непростий початок вересня в Катерини Репяхової, імовірно, повʼязаний із тим, що вони разом із Віктором Павліком займались переїздом в нову орендовану квартиру. Раніше блогерка розповідала, що вони із чоловіком-співаком орендують квартиру на лівому березі Києва.

Катерина Репяхова розповіла, куди на 20 днів пропала із соціальних мереж
Катерина Репяхова розповіла, куди на 20 днів пропала із соціальних мереж

Вона була занадто маленькою за розмірами, тому вони вирішили переїхати в більш просторе житло. Щодо купівлі власного житла, то вирішення цього питання подружжя поки що відкладає.

Нові статті

Схожі статті

Її життя змінилось на 360 градусів: куди зникла 35-річна зірка жіночого тріо Єва Бушміна – не в Україні

Єва Бушміна була впізнаваною артисткою своїх часів і під час участі у "Фабриці зірок" і під час перебування у жіночому гурті, але зараз все змінилось - чим займається співачка?

“Зловив зіркову хворобу”: екс-учасник “Океан Ельзи” розповів про “викрутаси” Вакарчука на піку популярності

Святослав Вакарчук вражає своєю силою духу та надихає мільйони українців, але не завжди так було - екс-учасник гурту "Океан Ельзи" Павло Гудімов розповів, як той "зазнався" через шалену славу.

Ювілей чемпіонки: Світоліна відгуляла 30-річчя в ефектній чорній сукні з пірʼям – “Мій особливий день”

Українська тенісистка Еліна Світоліна відсвяткувала 30-річчя. Спортсменка поділилась в соціальних мережах кадрами зі свого дня народження, яке пройшло 12 вересня.

“Все, що вона говорить, має сенс”: відомий співак заявив, що Тіна Кароль його обматюкала – що вона сказала

Тіна Кароль дійсно вражає своєю мудрістю та сильним духом, але не всі її можуть зрозуміти - відомий співак Микита Ломакін розповів про "особливі" відносини з поп-дівою.