“Більше 5 тисяч доларів”: 37-річний Тарас Тополя розсекретив свій заробіток щомісяця – кругленька сума

Тарас Тополя зразковий сім'янин, який не приховує той факт, шо забезпечує свою сім'ю та розсекретив свій заробіток на місяць - яку суму має співак щомісяця.

Тарас Тополя розповів про свої джерела доходу під час повномасштабного вторгнення та фінансовий стан. Він зазначив, що не відчуває дефіциту грошей. За словами артиста, він володіє здібностями до заробітку, обережно ставиться до витрат, цінує гроші та вміє економити за потреби.

Нині основними джерелами доходу Тополі є не лише його концертна діяльність, але й бізнес, який він веде разом із клавішником гурту Сергієм Вусиком. Деталі цього бізнесу не були розголошені, але Тополя підкреслив, що великі суми, зароблені в рамках бізнесу, направляються на благодійність. Зокрема, музиканти активно підтримують збори на потреби українських захисників, але їхня благодійна діяльність не афішується.

Тарас Тополя вперше розсекретив суму, яку заробляє щомісяця
Тарас Тополя вперше розсекретив суму, яку заробляє щомісяця

Артист зазначив, що їхня допомога зазвичай має терміновий характер — коли виникає нагальна потреба, вони оперативно реагують. Водночас Тополя зауважив, що вони заробляють непогано та пообіцяв, що в разі потреби вони поділяться деталями, які можуть здивувати багатьох.

Тарас Тополя вперше розсекретив суму, яку заробляє щомісяця
Тарас Тополя вперше розсекретив суму, яку заробляє щомісяця

Тарас Тополя, незважаючи на свою схильність уникати конкретики в питаннях фінансів, визнає, що його дохід перевищує 5 тисяч доларів. Артист підкреслює, що завжди виявляв розважливість у питаннях витрат. Він радий, що має змогу забезпечувати себе та свою родину, не відчуваючи відсутності в чомусь необхідному.

Тополя відзначає, що обговорення фінансів є для нього неприємною темою, особливо коли мова йде про те, скільки грошей у нього є. Гурт “Антитіла” зустрів повномасштабне вторгнення, маючи на рахунках досить значні суми.

Тарас Тополя вперше розсекретив суму, яку заробляє щомісяця
Тарас Тополя вперше розсекретив суму, яку заробляє щомісяця

Артист пояснює, що їхня команда завжди ретельно ставилася до витрат, не витрачаючи гроші на непотрібні покупки, такі як нові квартири чи автомобілі.

Нові статті

Схожі статті

Її життя змінилось на 360 градусів: куди зникла 35-річна зірка жіночого тріо Єва Бушміна – не в Україні

Єва Бушміна була впізнаваною артисткою своїх часів і під час участі у "Фабриці зірок" і під час перебування у жіночому гурті, але зараз все змінилось - чим займається співачка?

“Зловив зіркову хворобу”: екс-учасник “Океан Ельзи” розповів про “викрутаси” Вакарчука на піку популярності

Святослав Вакарчук вражає своєю силою духу та надихає мільйони українців, але не завжди так було - екс-учасник гурту "Океан Ельзи" Павло Гудімов розповів, як той "зазнався" через шалену славу.

Ювілей чемпіонки: Світоліна відгуляла 30-річчя в ефектній чорній сукні з пірʼям – “Мій особливий день”

Українська тенісистка Еліна Світоліна відсвяткувала 30-річчя. Спортсменка поділилась в соціальних мережах кадрами зі свого дня народження, яке пройшло 12 вересня.

“Все, що вона говорить, має сенс”: відомий співак заявив, що Тіна Кароль його обматюкала – що вона сказала

Тіна Кароль дійсно вражає своєю мудрістю та сильним духом, але не всі її можуть зрозуміти - відомий співак Микита Ломакін розповів про "особливі" відносини з поп-дівою.