Під кудлатим покривалом в оточенні білих троянд: Оля Полякова показала, чим вночі займається її донька Маша

Відома співачка Оля Полякова часто ділиться в соціальних мережах світлинами зі своєю старшою донькою Марією. В Stories Instagram артистка, зокрема, показала – чим займається її спадкоємиця ночами.

45-річна співачка Оля Полякова цілком може пишатися своєю старшою донькою Марічкою. З малих рочків ця дівчинка звикла перебувати під пильною увагою з боку ЗМІ, хейтерів та прихильників зіркової матусі. Але залишатись в тіні маминої популярності Марія й не думає. Адже в неї є власні бажання, цілі та амбіції.

В свої 19 років Маша Полякова намагається самостійно себе реалізовувати. Вона веде персональний блог в TikTok, на який зараз підписано понад 360 тисяч користувачів. Також в Марії Полякової є своя сторінка в Instagram, на яку підписано 177 тисяч людей.

Марія Полякова полюбляє займатись творчістю та музикою. Дівчина заснувала власний гурт “ШВІ” та іноді може заспівати в дуеті разом із знаменитою мамою.

Оля Полякова показала, чим займається вночі її старша донька Марія
Оля Полякова показала, чим займається вночі її старша донька Марія

Маша Полякова – дівчина цілеспрямована і в своїх інтервʼю неодноразово наголошувала, що не бажає знаходитись в тіні своєї мами Ольги. І хоча в соціальних мережах її часто порівнюють із знаменитою родичкою і зазначають, що зовні Марія дуже схожа на свою маму – сама дівчина вважає себе окремою особистістю.

Вона обрала такий самий творчий шлях, що і матуся. Крім того, Марія Полякова іноді зʼявляється на публіці з такою ж самою зачіскою, як і в мами та й одяг обирає схожий.

Зараз 19-річна Марія Полякова живе окремо від своїх батьків – у столичній квартирі, що належала її бабусі. Однак дівчина часто приходить до мами і батька в гості. Днями Оля Полякова показала старшу доньку за доволі цікавим заняттям. В Stories Instagram зірка української естради показала, чим займається Маша ночами.

Оля Полякова показала, чим займається вночі її старша донька Марія
Оля Полякова показала, чим займається вночі її старша донька Марія

На фотографії, яка зʼявилась на особистій сторінці в Instagram співачки – Маша Полякова лежить на дивані у вітальні, вкрившись білим пухнастим покривалом, підклавши під голову велетенську подушку. В її руках помітний телефон.

А хтось вчиться по ночам – похвалилася Оля Полякова донькою-розумницею

Навколо затишного куточку, в якому примостилась 19-річна Марія – стоять два вазони із білими та червоними трояндами. Інтерʼєр кімнати ніби створений для того, аби там відпочивати. Але Маша Полякова обрала його для активної роботи.

Нові статті

Схожі статті

+1 учасник є! Відома співачка подала заявку на участь у Нацвідборі на Євробачення-2025 – шанси України

Тільки перший день подачі заявок, а вже є зареєстровані - хто з відомих співачок вже встиг зареєструватись на Нацвідбір на Євробачення-2025. Подробиці.

“Попередній досвід”: Тімур Мірошниченко розповів, чому його старша донька пішла в 1 клас аж у 8 років

Ведучий Тімур Мірошниченко розповів, як його названа донечка Ангеліна адаптується в школі та чому дівчинка пішла в 1 клас лише у 8 років. "Один Факт" розповість більше деталей про її шкільне життя.

Від першого ефіру до легенди: Історія “Сніданку з 1+1” очима ведучих Сенічкіна, Барбір, Гордєєва, Шовкопляс

Теплі ранки з улюбленими ведучими: як Сніданок з 1+1 дарує настрій мільйонам українців. Сенічкін, Барбір, Гордєєв та Шовкопляс розповіли, що відбувається за кадром зйомок.

Квашена капуста вийде хрумкою та смачною: перевірений рецепт за 30 хвилин – додайте в банку ось це

Осінь – сезон для приготування смачної та хрумкої квашеної капусти. Для приготування страви достатньо буде лише 30 хвилин вільного часу. Бродіння займе ще 3 дні.