Посмішка одна на двох: Софія Ротару показалась разом із покійною мамою на архівних фото – “30 років тому”

Співачка Софія Ротару вшанувала пам'ять своєї матері та оприлюднила архівне фото разом з нею - виглядають такими щасливими в обіймах один одного.

Софія Ротару вирішила вшанувати пам’ять своєї покійної матері, Олександри Іванівни, яка пішла з життя 27 років тому. З нагоди річниці цієї сумної події співачка вирішила поділитися з прихильниками архівним фото, яке було зроблене приблизно тридцять років тому.

Софія Ротару на фотографії зображена у ніжному обіймах своєї матері. На обличчі артистки відбивається тепла усмішка, що говорить про особливий зв’язок між ними. У коментарях під цим знімком Ротару залишила лише символ червоного серця, без жодних слів.

Софія Ротару показала спільні архівні фото зі своєю мамою. Фото з Instagram @sofiarotaru.official
Софія Ротару показала спільні архівні фото зі своєю мамою. Фото з Instagram @sofiarotaru.official

Софія Ротару походить із молдовської селянської родини, що проживала в Чернівецькій області. Її дитинство було насичене працею на домашньому господарстві. Дівчина активно допомагала батькам у торгівлі на місцевому ринку. В молодості Софія виявила захоплення легкою атлетикою, беручи участь в обласних олімпіадах.

Музичний шлях Софії розпочався ще з раннього віку. Вона активно займалася співом у шкільному та церковному хорах, почавши співацьку діяльність з першого класу. З часом вона освоїла гру на баяні та домрі, що дозволило їй проводити концерти у рідних селах і вдосконалювати свої музичні навички.

Софія Ротару показала спільні архівні фото зі своєю мамою
Софія Ротару показала спільні архівні фото зі своєю мамою

З початку повномасштабного вторгнення в Україну Софія Ротару майже не з’являється на публіці. Проте, під час особливих подій у її родині вона відновлює свою активність в соціальних мережах, публікуючи фотографії в блозі.

Існують припущення, що співачка перебуває за кордоном, оскільки її родина також знаходиться поза межами України. Нещодавно її онука поділилася фотографіями, на яких вона проводить час в Італії разом із матір’ю.

Нові статті

Схожі статті

Її життя змінилось на 360 градусів: куди зникла 35-річна зірка жіночого тріо Єва Бушміна – не в Україні

Єва Бушміна була впізнаваною артисткою своїх часів і під час участі у "Фабриці зірок" і під час перебування у жіночому гурті, але зараз все змінилось - чим займається співачка?

“Зловив зіркову хворобу”: екс-учасник “Океан Ельзи” розповів про “викрутаси” Вакарчука на піку популярності

Святослав Вакарчук вражає своєю силою духу та надихає мільйони українців, але не завжди так було - екс-учасник гурту "Океан Ельзи" Павло Гудімов розповів, як той "зазнався" через шалену славу.

Ювілей чемпіонки: Світоліна відгуляла 30-річчя в ефектній чорній сукні з пірʼям – “Мій особливий день”

Українська тенісистка Еліна Світоліна відсвяткувала 30-річчя. Спортсменка поділилась в соціальних мережах кадрами зі свого дня народження, яке пройшло 12 вересня.

“Все, що вона говорить, має сенс”: відомий співак заявив, що Тіна Кароль його обматюкала – що вона сказала

Тіна Кароль дійсно вражає своєю мудрістю та сильним духом, але не всі її можуть зрозуміти - відомий співак Микита Ломакін розповів про "особливі" відносини з поп-дівою.