“Не зникла, а почала жити”: чи спілкується 40-річна Слава Камінська з 38-річною екс-колегою Вікою Сміюхою

Хоч і гурт "НеАнгели" припинив своє існування, але здавалося, що Слава Камінська та Вікторія Сміюха залишаться друзями, а не екс-колегами - чи спілкуються співачки зараз?

Українська співачка Слава Камінська поділилася своїм баченням відносин з Вікою Сміюхою, колишньою учасницею гурту “НеАнгели”. В одному зі своїх Інстаграм-сторіс Камінська відповіла на численні запитання від своїх прихильників, серед яких було питання про особисте життя Віки.

Один з користувачів цікавився, чому Сміюха, яка давно не проявляється у соціальних мережах і не виходить на зв’язок, залишилася без уваги публіки. Питання торкалося чуток про можливе одруження та народження первістка Вікою.

Слава Камінська висловилась про екс-колегу Вікторію Сміюху. Фото з Instagram @babaslavka
Слава Камінська висловилась про екс-колегу Вікторію Сміюху. Фото з Instagram @babaslavka

Відповідаючи на це, Камінська пояснила, що не підтримує контактів з колишньою колегою і лише припускає, що Сміюха, можливо, перейшла на новий етап у своєму житті і тепер більше зосереджена на особистих справах. Співачка також зазначила, що її припущення не є підтвердженою інформацією. Камінська підкреслила, що Віка не “зникла”, а просто обрала інший спосіб життя.

Слава Камінська висловилась про екс-колегу Вікторію Сміюху
Слава Камінська висловилась про екс-колегу Вікторію Сміюху

Раніше у співачки, яка колись була в гурті “НеАнгели”, виникало чимало непорозумінь і конфліктів з іншими учасницями колективу. Однак наприкінці минулого року ситуація змінилася: Слава відкрито визнала, що всі старі образи залишилися в минулому. Тоді ж співачка зробила публічне звернення до своєї колишньої колеги, висловивши їй несподівані привітання з нагоди її свята.

Нещодавно Слава Камінська вперше підтвердила своє третє заміжжя. Хоч і вона продовжує тримати в секреті особистість свого партнера, але все ж вирішила поділитися спільним фото з ним.

Слава Камінська висловилась про екс-колегу Вікторію Сміюху
Слава Камінська висловилась про екс-колегу Вікторію Сміюху

Це викликало неабияке обговорення їхньої пари в медіа та породило чутки про можливий молодший вік її нового обранця. Проте, Слава не залишила ці чутки без уваги і відповіла на них з іронічним коментарем.

Нові статті

Схожі статті

Її життя змінилось на 360 градусів: куди зникла 35-річна зірка жіночого тріо Єва Бушміна – не в Україні

Єва Бушміна була впізнаваною артисткою своїх часів і під час участі у "Фабриці зірок" і під час перебування у жіночому гурті, але зараз все змінилось - чим займається співачка?

“Зловив зіркову хворобу”: екс-учасник “Океан Ельзи” розповів про “викрутаси” Вакарчука на піку популярності

Святослав Вакарчук вражає своєю силою духу та надихає мільйони українців, але не завжди так було - екс-учасник гурту "Океан Ельзи" Павло Гудімов розповів, як той "зазнався" через шалену славу.

Ювілей чемпіонки: Світоліна відгуляла 30-річчя в ефектній чорній сукні з пірʼям – “Мій особливий день”

Українська тенісистка Еліна Світоліна відсвяткувала 30-річчя. Спортсменка поділилась в соціальних мережах кадрами зі свого дня народження, яке пройшло 12 вересня.

“Все, що вона говорить, має сенс”: відомий співак заявив, що Тіна Кароль його обматюкала – що вона сказала

Тіна Кароль дійсно вражає своєю мудрістю та сильним духом, але не всі її можуть зрозуміти - відомий співак Микита Ломакін розповів про "особливі" відносини з поп-дівою.