Невістка народила третього онука: Михайло Поплавський похизувався продовженням роду Поплавських (Фото)

Співак і один із найвідоміших ректорів України Михайло Поплавський розповів про поповнення в родині. Улюблена невістка подарувала йому третього онука. Про це виконавець розповів Григорію Решетніку.

Співаючий ректор Михайло Поплавський днями дав інтервʼю і розповів про своє родинне щастя. Вже в листопаді поточного року виконавець відзначить ювілей – 75 років із дня народження. З нагоди цієї легендарної події він поговорив із шоуменом та ведучим програми “Холостяк” Григорієм Решетніком.

Михайло Поплавський розсекретив, що зовсім нещодавно став дідусем втретє. Офіційно в Поплавського є лише один син – Саша. Хлопець народився у другому шлюбі співака, а його маму звали Людмилою. Михайло Поплавський прожив з нею 30 щасливих років. Олександру виповнилося 42 роки і нещодавно він став багатодітним батьком, подарувавши татусеві третього онука.

Михайло Поплавський із сином, невісткою та онуком
Михайло Поплавський із сином, невісткою та онуком

Я дуже щасливий, що в мене є син – поділився емоціями з Григорієм Решетніком Поплавський-старший

Співак розсекретив, що Олександр ощасливив його вже тричі – онуками. Всі троє – хлопчики. Третій, молодшенький – народився зовсім нещодавно, лише 3 дні тому. Михайло Михайлович зазначив, що вдячний синові та невістці Аліні за такий щедрий подарунок. Все ж таки, вони продовжили рід Поплавських на цілих 3 людини.

Це рід Поплавських. Знову доведеться родовід переписувати – жартівливо зазначив Михайло Михайлович

Також він наголосив, що усіх хлопчиків своєї родини із прізвищем “Поплавський” – він фінансує.

Співаючий ректор розповів, що в його молодших братів Станіслава та Володимира народились доньки. Звісно, вони не зможуть зберегти прізвище “Поплавський”. Водночас артист повідомив, що якщо в когось із його племінниць народиться хлопчик і в нього буде прізвище Поплавський – то він і йому нараховуватиме гроші.

Дуже бережу рід, родовід Поплавських – наголосив артист

Нові статті

Схожі статті

2 зведених сестри по татові і по мамі: Віталій Козловський вперше розкрив правду про своє сімейне положення

Віталій Козловський завжди відвертий зі своєю аудиторію, тож цього разу він не робив виключення та розкрив факт, який приголомшив всіх - чи знали ви, що співак має двох зведених сестер?

Зірка “Х-фактора” Аіда Ніколайчук показала, як працює її чоловік-каскадер: ви таке тільки в кіно бачили

Переможниця популярного українського шоу "Х-Фактор" Аіда Ніколайчук нещодавно розповідала, що вийшла заміж за каскадера з Голлівуду. В Stories співачка поділилася кадрами із роботи коханого.

“Не планувала, чесно кажучи”: Могилевська вперше розповіла про те, як стала мамою двох дівчат – 13 і 4 роки

Наталія Могилевська нещодавно стала мамою двох дівчаток, але чи було це в її планах - співачка розкрила всі карти про всиновлення дітей. Подробиці.

Її життя змінилось на 360 градусів: куди зникла 35-річна зірка жіночого тріо Єва Бушміна – не в Україні

Єва Бушміна була впізнаваною артисткою своїх часів і під час участі у "Фабриці зірок" і під час перебування у жіночому гурті, але зараз все змінилось - чим займається співачка?