Всі знають її як бабусю в хустинці: мама Вєрки Сердючки Інна Білоконь кардинально змінила імідж поза сценою

Інна Білоконь постає в яскравому образі в балеті Вєрки Сердючки, але насправді акторка виглядає зовсім не так, як ми звикли її бачити і виглядає значно молодшою,

Інна Білоконь познайомилася з Андрієм Данилком наприкінці 1980-х років. Тоді Андрій не потрапив до музичного училища і вирішив вступити до торгово-кулінарного професійно-технічного училища. У цьому навчальному закладі Данилко зустрів Інну Білоконь.

Інна Білоконь згадує, що на перший погляд Андрій виглядав досить скромно, але був здатний на такі вчинки, які залишалися в пам’яті на все життя.

Мама Вєрки Сердючки показала, як виглядає поза сценою
Мама Вєрки Сердючки показала, як виглядає поза сценою

З моменту заснування “Театру пародій Андрія Данилка” Інна Білоконь була незмінним супутником артиста та грала в його виставах. На даний час вона продовжує свою діяльність як акторка в театрі Андрія Данилка і здобула широку популярність завдяки своєму персонажу Інні Адольфівні, матері Вєрки Сердючки.

Мама Вєрки Сердючки показала, як виглядає поза сценою
Мама Вєрки Сердючки показала, як виглядає поза сценою

Інна, як і багато інших артистів, стикається з проблемами після нанесення гриму, оскільки для створення віртуозного сценічного образу їй доводиться регулярно наносити косметику. Цей процес має негативний вплив на шкіру, адже часте застосування гриму підкреслює зморшки.

Інна Білоконь влаштувала родинну фотосесію із донькою
Інна Білоконь влаштувала родинну фотосесію із донькою

Вік Інни перевалив за п’ятдесят, проте вона продовжує вражати своєю красою та привабливістю. Вражаючий вигляд цієї жінки є яскравим прикладом того, як правильний підхід до догляду за собою і здоровий спосіб життя можуть суттєво впливати на збереження молодості та краси.

Інна Білоконь демонструє свою веселу та невимушену натуру, яка дуже імпонує публіці. Ці риси її особистості, безумовно, сприяють популярності, яку вона здобула разом із своїм сценічним партнером Андрієм Данилком. Їх спільна робота стала успішною завдяки цій природній чарівності.

Мама Вєрки Сердючки показала, як виглядає поза сценою
Мама Вєрки Сердючки показала, як виглядає поза сценою

Незважаючи на численні чутки, що ходять навколо їхнього особистого життя, Інна не є дружиною Данилка. Її чоловік — це непублічна особа на ім’я Олег. У шлюбі з Олегом у Інни є дочка Яна, яка нещодавно стала матір’ю, подарувавши батькам онуку.

Нові статті

Схожі статті

Її життя змінилось на 360 градусів: куди зникла 35-річна зірка жіночого тріо Єва Бушміна – не в Україні

Єва Бушміна була впізнаваною артисткою своїх часів і під час участі у "Фабриці зірок" і під час перебування у жіночому гурті, але зараз все змінилось - чим займається співачка?

“Зловив зіркову хворобу”: екс-учасник “Океан Ельзи” розповів про “викрутаси” Вакарчука на піку популярності

Святослав Вакарчук вражає своєю силою духу та надихає мільйони українців, але не завжди так було - екс-учасник гурту "Океан Ельзи" Павло Гудімов розповів, як той "зазнався" через шалену славу.

Ювілей чемпіонки: Світоліна відгуляла 30-річчя в ефектній чорній сукні з пірʼям – “Мій особливий день”

Українська тенісистка Еліна Світоліна відсвяткувала 30-річчя. Спортсменка поділилась в соціальних мережах кадрами зі свого дня народження, яке пройшло 12 вересня.

“Все, що вона говорить, має сенс”: відомий співак заявив, що Тіна Кароль його обматюкала – що вона сказала

Тіна Кароль дійсно вражає своєю мудрістю та сильним духом, але не всі її можуть зрозуміти - відомий співак Микита Ломакін розповів про "особливі" відносини з поп-дівою.