Ефектне вбрання за 49 тисяч гривень: Тіна Кароль показалася в люксовому костюмі, який коштує як новий Айфон

Співачка Тіна Кароль показалася на публіці в ефектному вбранні. Поп-діва приміряла на себе костюм від українського бренду TONiA, виготовлений з люксової італійської пряжі.

Нещодавно стало відомо, що українська співачка Тіна Кароль стала музичною продюсеркою Національного відбору на Євробачення 2025. За традицією співачка похвалилася новим нарядом. Костюм українського бренду TONiA виготовлений з італійської люксової пряжі. Він розшитий вручну вишивкою та квітами.

Костюм, в якому Тіна Кароль вийшла на публіку – був виготовлений в комплекті і складався із спідниці вартістю 23 тисячі гривень та корсета за 26 тисяч гривень, що прикрашений ручною вишивкою та квітами.

Тіна Кароль вийшла в світ у вбранні за 49 тисяч гривень
Тіна Кароль вийшла в світ у вбранні за 49 тисяч гривень

На офіційному сайті виробника “TONiA” можна побачити опис до цього виробу. Зокрема, корсет вивʼязаний вручну гачком із люксової пряжі та додатково оздоблений квітами та вишивкою. Край корсету скопійований з вінтажного корсету 19 століття. Всередині в нього присутні металеві кісточки, завдяки чому вдається створити форму “пісочного годинника” на будь-якій фігурі. Ідеальну посадку забезпечує шнурівка на спині. Цей корсет чудово комбінується із будь-якими штанами, спідницями та джинсами. Вартість цього корсету становить 26 тисяч гривень. В продажу є декілька розмірів.

Тіна Кароль вийшла в світ у вбранні за 49 тисяч гривень
Тіна Кароль вийшла в світ у вбранні за 49 тисяч гривень

Вʼязана спідниця з люксової італійської пряжі – ще одна деталь костюму, яка вивʼязана вручну гачком. Вона оздоблена ручною вишивкою та має завʼязки на талії. Низька посадка на стегнах підкреслює жіночність дівочої фігури. Цю спідницю варто комбінувати з футболками, коротенькими топами, жакетом або мереживним комбідресом. Вартість вʼязаної спідниці від TONiA: 23 тисячі гривень.

Тіна Кароль вийшла в світ у вбранні за 49 тисяч гривень
Тіна Кароль вийшла в світ у вбранні за 49 тисяч гривень

Тіна Кароль вдяглася у вʼязану сукню незважаючи на тепле літо та доповнила свій образ класичною зачіскою із розпущеним прямим волоссям. На ноги артистка взула темні туфлі на високих підборах.

Нові статті

Схожі статті

Її життя змінилось на 360 градусів: куди зникла 35-річна зірка жіночого тріо Єва Бушміна – не в Україні

Єва Бушміна була впізнаваною артисткою своїх часів і під час участі у "Фабриці зірок" і під час перебування у жіночому гурті, але зараз все змінилось - чим займається співачка?

“Зловив зіркову хворобу”: екс-учасник “Океан Ельзи” розповів про “викрутаси” Вакарчука на піку популярності

Святослав Вакарчук вражає своєю силою духу та надихає мільйони українців, але не завжди так було - екс-учасник гурту "Океан Ельзи" Павло Гудімов розповів, як той "зазнався" через шалену славу.

Ювілей чемпіонки: Світоліна відгуляла 30-річчя в ефектній чорній сукні з пірʼям – “Мій особливий день”

Українська тенісистка Еліна Світоліна відсвяткувала 30-річчя. Спортсменка поділилась в соціальних мережах кадрами зі свого дня народження, яке пройшло 12 вересня.

“Все, що вона говорить, має сенс”: відомий співак заявив, що Тіна Кароль його обматюкала – що вона сказала

Тіна Кароль дійсно вражає своєю мудрістю та сильним духом, але не всі її можуть зрозуміти - відомий співак Микита Ломакін розповів про "особливі" відносини з поп-дівою.