Затримання Усика в аеропорту Кракова: що відомо? Боксер прокоментував ситуацію – “Сталося непорозуміння”

Вночі 17 вересня українського боксера Олександра Усика затримали в аеропорту польського міста Краків. Першим новину розповсюдив спортсмен Жан Беленюк. Що сталось?

Незадовго до завершення 17-го дня вересня стало відомо, що в аеропорту міста Краків затримали українського боксера Олександра Усика. Першим цю приголомшливу новину розповів греко-римський борець Жан Беленюк.

Трохи згодом дружина спортсмена, Катерина Усик вийшла в соцмережі, аби заспокоїти прихильників боксера. Жінка зазначила, що все нормально і трохи пізніше Олександр Усик сам все пояснить фанатам.

Ситуація із затриманням Усика не залишилась без уваги українського президента Володимира Зеленського. Головнокомандувач України зазначив, що зміг поспілкуватись із боксером по телефону вже після того, що сталося.

 

Я був обурений таким ставленням до нашого громадянина та чемпіона – зазначив Президент

Крім того, Володимир Зеленський розповів про те, що доручив міністру внутрішніх справ України Ігорю Клименку та міністру закордонних справ Андрію Сібізі розібратись в деталях інциденту, який стався в аеропорту Кракова.

Згодом стало відомо, що все добре і спортсмена визволили з-під варти. Після цього Усик, нарешті вийшов в ефір та самостійно прокоментував своє затримання. Виявилось, що сталося непорозуміння.

Боксер Олександр Усик прокоментував власне затримання
Боксер Олександр Усик прокоментував власне затримання

Сьогодні вранці американський спортивний канал ESPN розповсюдив наступну інформацію. Згідно з нею, український боксер був затриманий не один, а разом із своїм тренером Сергієм Лапіним. Причина затримання: непридатний стан для подорожі літаком.

Водночас Усик намагався пояснити, що із ним та його тренером все гаразд і вони просто втомилися після 14-годинного перельоту з Києва. Боксера було затримано через категоричну позицію та мовний барʼєр.

Олександр Усик прокоментував власне затримання
Олександр Усик прокоментував власне затримання

Через деякий час після затримання Усика та його тренера все ж звільнили. Боксер назвав те, що сталося – непорозумінням.

Нові статті

Схожі статті

Її життя змінилось на 360 градусів: куди зникла 35-річна зірка жіночого тріо Єва Бушміна – не в Україні

Єва Бушміна була впізнаваною артисткою своїх часів і під час участі у "Фабриці зірок" і під час перебування у жіночому гурті, але зараз все змінилось - чим займається співачка?

“Зловив зіркову хворобу”: екс-учасник “Океан Ельзи” розповів про “викрутаси” Вакарчука на піку популярності

Святослав Вакарчук вражає своєю силою духу та надихає мільйони українців, але не завжди так було - екс-учасник гурту "Океан Ельзи" Павло Гудімов розповів, як той "зазнався" через шалену славу.

Ювілей чемпіонки: Світоліна відгуляла 30-річчя в ефектній чорній сукні з пірʼям – “Мій особливий день”

Українська тенісистка Еліна Світоліна відсвяткувала 30-річчя. Спортсменка поділилась в соціальних мережах кадрами зі свого дня народження, яке пройшло 12 вересня.

“Все, що вона говорить, має сенс”: відомий співак заявив, що Тіна Кароль його обматюкала – що вона сказала

Тіна Кароль дійсно вражає своєю мудрістю та сильним духом, але не всі її можуть зрозуміти - відомий співак Микита Ломакін розповів про "особливі" відносини з поп-дівою.