“Так зручніше”: 40-річна Слава Камінська відповіла на чутки про третє заміжжя після пластичного хірурга

Славі Камінській вже встигли приписати третє заміжжя, але насправді співачка не виходила заміж - екс-учасниця гурту "НеАнгели" прокоментувала чутки про одруження.

Нещодавно українська співачка Слава Камінська привернула увагу ЗМІ, коли з’явилися чутки про її можливе третє заміжжя. Підставою для обговорень стало те, що артистка почала називати свого обранця “чоловіком”, що породило спекуляції щодо офіційної реєстрації їхнього шлюбу. Ведучий Слава Дьомін, зацікавлений у цій темі, вирішив звернутися до Камінської за уточненнями.

У розмові співачка спростувала чутки про весілля, підкресливши, що насправді вона ще не вийшла заміж. Слава пообіцяла, що в разі укладення шлюбу неодмінно повідомить про це. Вона пояснила, що використовує термін “чоловік” щодо свого обранця, оскільки їй так зручніше.

Слава Камінська вперше прокоментувала чутки про своє третє заміжжя
Слава Камінська вперше прокоментувала чутки про своє третє заміжжя

Цей інцидент ілюструє, як легко можуть виникати непорозуміння в медіапросторі, коли публічна особа ділиться своїми почуттями, не уточнюючи деталей особистого життя.

Артистка активно ділиться зі своїми прихильниками планами на майбутнє, зокрема про бажання втретє вийти заміж. Співачка, яка вже виховує сина та доньку, також висловлює бажання стати матір’ю ще раз. Слава Камінська мала два офіційні шлюби, спершу була заміжня за бізнесменом Євгеном, а потім — за пластичним хірургом Едгаром Камінським, з яким вона стала матір’ю Леонарда і Лаури.

Слава Камінська вперше прокоментувала чутки про своє третє заміжжя
Слава Камінська вперше прокоментувала чутки про своє третє заміжжя

Під час повномасштабного вторгнення артистка знайшла нове кохання за кордоном – стосунки з естонцем залишаються під завісою, і вона не спішить ділитися подробицями з публікою.

Слава Камінська вперше прокоментувала чутки про своє третє заміжжя
Слава Камінська вперше прокоментувала чутки про своє третє заміжжя

Нагадаємо, що Слава нещодавно висловилася про свою колишню колегу з гурту “НеАнгели”, Віку Сміюху, підкресливши, що за час вторгення екс-учасниця колективу зникла з поля зору.

Нові статті

Схожі статті

Її життя змінилось на 360 градусів: куди зникла 35-річна зірка жіночого тріо Єва Бушміна – не в Україні

Єва Бушміна була впізнаваною артисткою своїх часів і під час участі у "Фабриці зірок" і під час перебування у жіночому гурті, але зараз все змінилось - чим займається співачка?

“Зловив зіркову хворобу”: екс-учасник “Океан Ельзи” розповів про “викрутаси” Вакарчука на піку популярності

Святослав Вакарчук вражає своєю силою духу та надихає мільйони українців, але не завжди так було - екс-учасник гурту "Океан Ельзи" Павло Гудімов розповів, як той "зазнався" через шалену славу.

Ювілей чемпіонки: Світоліна відгуляла 30-річчя в ефектній чорній сукні з пірʼям – “Мій особливий день”

Українська тенісистка Еліна Світоліна відсвяткувала 30-річчя. Спортсменка поділилась в соціальних мережах кадрами зі свого дня народження, яке пройшло 12 вересня.

“Все, що вона говорить, має сенс”: відомий співак заявив, що Тіна Кароль його обматюкала – що вона сказала

Тіна Кароль дійсно вражає своєю мудрістю та сильним духом, але не всі її можуть зрозуміти - відомий співак Микита Ломакін розповів про "особливі" відносини з поп-дівою.