Планували будувати стосунки, але відстань завадила: Настя Каменських показала, як виглядає її перше кохання

Шлюб Насті Каменських із співаком Потапом став довгоочікуваною подією для багатьох фанатів пари. Зараз мало хто пригадає, що до початку відносин із музикантом Каменських мала іншого обранця.

Співачка Анастасія Каменських до свого заміжжя із репером Потапом знаходилась і інших довготривалих стосунках. Одногрупник зірки Володимир Дятлов зміг завоювати довіру артистки. Їх стосунки були наповнені палкістю та романтикою.

Ще в 2005 році, коли Анастасія була студенткою столичного ВИШу – в її життя прийшло перше велике кохання. Його звали Володимир Дятлов і спочатку він став для Каменських просто другом. Згодом їх стосунки перевтілились у романтичні та кохання.

В той час Анастасія Каменських активно будувала творчу карʼєру. Обранець всіляко її підтримував. Пара не приховувала свої стосунки від шанувальників. До речі, в Інтернеті й досі можна знайти спільні світлини колишньої зіркової пари. Чому ж не склалося життя Насті Каменських та Володимира Дятлова?

В їх романтичні стосунки втрутився трагічний випадок. В 2006 році Настя разом із коханим повертались на машині з концерту. Під час подорожі вони потрапили в серйозну автомобільну катастрофу. В салоні на той момент були самі закохані, а також – родина Володимира Дятлова. Автівка перевернулася 8 разів. В ДТП загинули сестра та батьки хлопця Анастасії Каменських.

Колишній обранець Насті Каменських Володимир Дятлов
Колишній обранець Насті Каменських Володимир Дятлов

Втративши рідних, Дятлов вирішив повернутися до рідного міста Миколаєва. Там в нього залишилася бабуся, якій потрібна була підтримка. Каменських залишилась в Києві та продовжила будувати пісенну карʼєру. Певний час пара продовжувала підтримувати стосунки на відстані. Але з часом почуття охолонули і в 2009 році пара розійшлась остаточно.

Настя Каменських і Володимир Дятлов
Настя Каменських і Володимир Дятлов

Каменських і Дятлову вдалось зберегти теплі стосунки після розлучення. Відомо, що з часом Володимир зміг стати директором сільськогосподарського підприємства та відкрити власний заклад харчування в місті Миколаєві. Також відомо, що разом з Каменських він став хресним для дитини їх спільних друзів.

Нові статті

Схожі статті

Її життя змінилось на 360 градусів: куди зникла 35-річна зірка жіночого тріо Єва Бушміна – не в Україні

Єва Бушміна була впізнаваною артисткою своїх часів і під час участі у "Фабриці зірок" і під час перебування у жіночому гурті, але зараз все змінилось - чим займається співачка?

“Зловив зіркову хворобу”: екс-учасник “Океан Ельзи” розповів про “викрутаси” Вакарчука на піку популярності

Святослав Вакарчук вражає своєю силою духу та надихає мільйони українців, але не завжди так було - екс-учасник гурту "Океан Ельзи" Павло Гудімов розповів, як той "зазнався" через шалену славу.

Ювілей чемпіонки: Світоліна відгуляла 30-річчя в ефектній чорній сукні з пірʼям – “Мій особливий день”

Українська тенісистка Еліна Світоліна відсвяткувала 30-річчя. Спортсменка поділилась в соціальних мережах кадрами зі свого дня народження, яке пройшло 12 вересня.

“Все, що вона говорить, має сенс”: відомий співак заявив, що Тіна Кароль його обматюкала – що вона сказала

Тіна Кароль дійсно вражає своєю мудрістю та сильним духом, але не всі її можуть зрозуміти - відомий співак Микита Ломакін розповів про "особливі" відносини з поп-дівою.