“Все, що вона говорить, має сенс”: відомий співак заявив, що Тіна Кароль його обматюкала – що вона сказала

Тіна Кароль дійсно вражає своєю мудрістю та сильним духом, але не всі її можуть зрозуміти - відомий співак Микита Ломакін розповів про "особливі" відносини з поп-дівою.

Микита Ломакін здобув популярність завдяки своїй участі в телевізійних проєктах, таких як “Х-фактор” та “Голос країни”. Наразі він співпрацює з видатною артисткою Тіною Кароль. Ломакін вважає, що Кароль є глибоко духовною особистістю, і вважає, що в її словах завжди слід шукати прихований сенс. Він із вдячністю ставиться до її порад і підкреслює, що те, що вона говорить, має для нього велике значення.

Співак зазначає, що Тіна ніколи не ставилася до нього негативно, що свідчить про її мудрість і підтримку. Ця співпраця та взаємодія між артистами підкреслює важливість досвіду та знань старших колег у творчій діяльності молодших виконавців.

Відомий співак розповів, як Тіна Кароль його обматюкала
Відомий співак розповів, як Тіна Кароль його обматюкала

У своїй розповіді український співак Нікіта Ломакін поділився подробицями співпраці з відомою співачкою Тіною Кароль. Він зазначив, що не помічав за нею жодних дивних вчинків і завжди відчував до себе повагу з її боку. Ломакін згадав один момент під час участі в шоу “Голос країни-11”, коли через його “провтик” на сцені Тіна висловилася щодо нього не зовсім позитивно.

Співак нагадав, як під час виступу він забув надіти навушники і, відповідно, нічого не чув, що змусило Кароль вжити короткий і, можливо, різкий коментар словом “д*біл”. За його словами, ставлення Тіни до нього завжди було добрим, і він висловлює вдячність за їхню співпрацю.

Відомий співак розповів, як Тіна Кароль його обматюкала
Відомий співак розповів, як Тіна Кароль його обматюкала

Також співак пригадав своє знайомство з російським артистом Філіпом Кіркоровим, яке справило на нього неабияке враження. Це відбулося дуже давно, коли Нікіті лише виповнилося 15 років, під час участі у шоу “Х-Фактор”. Тоді Кіркоров пообіцяв молодому таланту блискуче майбутнє в музичній кар’єрі, проте зазначив, що для цього необхідно зустрітися на його концерті в Ялті, проте Філіп мав на нього “певні” наміри, але все обійшлось, бо викладачка Нікіти заздалегідь попередила про негативні наслідки цієї можливої зутрічі.

Нові статті

Схожі статті

Її життя змінилось на 360 градусів: куди зникла 35-річна зірка жіночого тріо Єва Бушміна – не в Україні

Єва Бушміна була впізнаваною артисткою своїх часів і під час участі у "Фабриці зірок" і під час перебування у жіночому гурті, але зараз все змінилось - чим займається співачка?

“Зловив зіркову хворобу”: екс-учасник “Океан Ельзи” розповів про “викрутаси” Вакарчука на піку популярності

Святослав Вакарчук вражає своєю силою духу та надихає мільйони українців, але не завжди так було - екс-учасник гурту "Океан Ельзи" Павло Гудімов розповів, як той "зазнався" через шалену славу.

Ювілей чемпіонки: Світоліна відгуляла 30-річчя в ефектній чорній сукні з пірʼям – “Мій особливий день”

Українська тенісистка Еліна Світоліна відсвяткувала 30-річчя. Спортсменка поділилась в соціальних мережах кадрами зі свого дня народження, яке пройшло 12 вересня.

“Так зручніше”: 40-річна Слава Камінська відповіла на чутки про третє заміжжя після пластичного хірурга

Славі Камінській вже встигли приписати третє заміжжя, але насправді співачка не виходила заміж - екс-учасниця гурту "НеАнгели" прокоментувала чутки про одруження.