“Зловив зіркову хворобу”: екс-учасник “Океан Ельзи” розповів про “викрутаси” Вакарчука на піку популярності

Святослав Вакарчук вражає своєю силою духу та надихає мільйони українців, але не завжди так було - екс-учасник гурту "Океан Ельзи" Павло Гудімов розповів, як той "зазнався" через шалену славу.

Колишній учасник популярного українського гурту Павло Гудімов, висловив свої роздуми про явище, яке він називає “зірковою хворобою”. Він вважає, що це явище не обійшло стороною і соліста гурту, Святослава Вакарчука. Гудімов, який грав на гітарі у колективі з моменту його створення до 2005 року, мав можливість спостерігати, як швидко зростає популярність гурту.

На його думку, цей успіх нерозривно пов’язаний із появою “зіркової хвороби”, яка, за його спостереженнями, найбільше вразила саме його та Вакарчука.

Незважаючи на величезну популярність, музиканти намагалися не зловживати своєю впізнаваністю, хоча й були винятки. Такі ситуації, як правило, траплялися під час гастролей, коли музиканти могли висловити своє невдоволення через несправедливе ставлення до них.

Екс-учасник Океану Ельзи висловився про зіркову хворобу Святослава Вакарчука, Фото з Instagram @sviatoslav.vakarchuk
Екс-учасник Океану Ельзи висловився про зіркову хворобу Святослава Вакарчука, Фото з Instagram @sviatoslav.vakarchuk

Гітарист завжди вважав себе вільною особистістю, а зростання популярності лише посилило це відчуття. Проте, під час гастрольних турів він стикався з багатьма викликами, зокрема у сфері харчування. Невдалі страви або погане обслуговування викликали в нього роздратування, яке він не соромився висловлювати, часом у досить різкій манері.

Павло Гудімов відзначав, що найвідомішим членом колективу був і є Святослав Вакарчук, оскільки саме він виконує роль фронтмена. Однак популярність принесла не лише радість, але й чимало труднощів. Артисту довелося докорінно змінити свій спосіб життя, оскільки бажання знайти спокій ставало все важчим через постійну увагу шанувальників.

Екс-учасник Океану Ельзи висловився про зіркову хворобу Святослава Вакарчука
Екс-учасник Океану Ельзи висловився про зіркову хворобу Святослава Вакарчука

Його пересування у громадських місцях стало ускладненим: звичайна прогулянка або поїздка в транспорті перетворювалися на справжній виклик. Щоб уникнути зайвих поглядів, він почав носити капюшон і намагався залишатися непомітним для оточуючих.

Нові статті

Схожі статті

Її життя змінилось на 360 градусів: куди зникла 35-річна зірка жіночого тріо Єва Бушміна – не в Україні

Єва Бушміна була впізнаваною артисткою своїх часів і під час участі у "Фабриці зірок" і під час перебування у жіночому гурті, але зараз все змінилось - чим займається співачка?

Ювілей чемпіонки: Світоліна відгуляла 30-річчя в ефектній чорній сукні з пірʼям – “Мій особливий день”

Українська тенісистка Еліна Світоліна відсвяткувала 30-річчя. Спортсменка поділилась в соціальних мережах кадрами зі свого дня народження, яке пройшло 12 вересня.

“Все, що вона говорить, має сенс”: відомий співак заявив, що Тіна Кароль його обматюкала – що вона сказала

Тіна Кароль дійсно вражає своєю мудрістю та сильним духом, але не всі її можуть зрозуміти - відомий співак Микита Ломакін розповів про "особливі" відносини з поп-дівою.

“Так зручніше”: 40-річна Слава Камінська відповіла на чутки про третє заміжжя після пластичного хірурга

Славі Камінській вже встигли приписати третє заміжжя, але насправді співачка не виходила заміж - екс-учасниця гурту "НеАнгели" прокоментувала чутки про одруження.