Ювілей чемпіонки: Світоліна відгуляла 30-річчя в ефектній чорній сукні з пірʼям – “Мій особливий день”

Українська тенісистка Еліна Світоліна відсвяткувала 30-річчя. Спортсменка поділилась в соціальних мережах кадрами зі свого дня народження, яке пройшло 12 вересня.

В минулий четвер, 12 вересня – українська тенісистка Еліна Світоліна відсвяткувала 30-річчя. З нагоди особистого свята дівчина зібрала на пишне святкування всіх своїх рідних та друзів.

Еліна обрала для виходу в світ ефектну чорну сукню, створену відомим українським брендом Gasanova. Вбрання із відкритими плечима та закритою шиєю було по всій довжині декороване пірʼям по всій довжині. Також сукня мала великий розріз, який чудово підкреслив стрункі ніжки знаменитості.

Еліна Світоліна відсвяткувала день народження
Еліна Світоліна відсвяткувала день народження

Святковий лук Еліна Світоліна доповнила зачіскою у вигляді високого хвосту та легким, ледве помітним макіяжем. На ноги тенісистка взула туфлі з гострими носками і на високих підборах.

Мій особливий день #30 – похвалилася в соцмережах Світоліна

Вона також зазначила, що поряд із нею в цей святковий день були найближчі люди, якими вона може лише пишатися, які її надихають та підтримують.

Еліна Світоліна відсвяткувала 30-річчя
Еліна Світоліна відсвяткувала 30-річчя

На яскравих кадрах, які оприлюднила Світоліна в соцмережах – помітно, що привітати її з днем народження прийшов поет Сергій Жадан, який подарував іменинниці велосипед.

Завітав до Еліни і телеведучий Сергій Притула, президент УАФ Андрій Шевченко, бізнесмен Гарік Корогодський, ведучий Андрій Бєдняков, а ще – Леся Нікітюк та олімпійський чемпіон Жан Беленюк.

Еліна Світоліна відсвяткувала 30-річчя
Еліна Світоліна відсвяткувала 30-річчя

Тенісистка Еліна Світоліна – бронзова чемпіонка Олімпійських ігор 2020 року. Вона здобула медаль в одиночному розряді. В минулому спортсменка була третьою ракеткою світу в одиночному розряді.

В 2021 році Еліна вийшла заміж за французького тенісиста Гаеля Монфіса. Через рік, в жовтні 2022 року в пари народилася донька, яку батьки назвали незвичним імʼям Скай.

Наразі вся їх родина мешкає у Франції, проте зірка тенісу часто приїжджає в гості в Україну.

Нові статті

Схожі статті

Її життя змінилось на 360 градусів: куди зникла 35-річна зірка жіночого тріо Єва Бушміна – не в Україні

Єва Бушміна була впізнаваною артисткою своїх часів і під час участі у "Фабриці зірок" і під час перебування у жіночому гурті, але зараз все змінилось - чим займається співачка?

“Зловив зіркову хворобу”: екс-учасник “Океан Ельзи” розповів про “викрутаси” Вакарчука на піку популярності

Святослав Вакарчук вражає своєю силою духу та надихає мільйони українців, але не завжди так було - екс-учасник гурту "Океан Ельзи" Павло Гудімов розповів, як той "зазнався" через шалену славу.

“Все, що вона говорить, має сенс”: відомий співак заявив, що Тіна Кароль його обматюкала – що вона сказала

Тіна Кароль дійсно вражає своєю мудрістю та сильним духом, але не всі її можуть зрозуміти - відомий співак Микита Ломакін розповів про "особливі" відносини з поп-дівою.

“Так зручніше”: 40-річна Слава Камінська відповіла на чутки про третє заміжжя після пластичного хірурга

Славі Камінській вже встигли приписати третє заміжжя, але насправді співачка не виходила заміж - екс-учасниця гурту "НеАнгели" прокоментувала чутки про одруження.