“Не планувала, чесно кажучи”: Могилевська вперше розповіла про те, як стала мамою двох дівчат – 13 і 4 роки

Наталія Могилевська нещодавно стала мамою двох дівчаток, але чи було це в її планах - співачка розкрила всі карти про всиновлення дітей. Подробиці.

Співачка Наталія Могилевська 17 вересня, у День усиновлення, поділилася спогадами про своїх прийомних доньок, Мішель та Софію. Вона зізналася, що спочатку не знала про існування обох дівчаток і не планувала удочеряти двох одночасно.

За словами артистки, у її серці відбулася любов з першого погляду до маленької Соні. Коли вона дізналася, що в Соні є сестричка, була дуже щаслива, оскільки вважала, що удочерити обох — це велике щастя.

Наталія Могилевська розповіла, як стала мамою двох названих донечок
Наталія Могилевська розповіла, як стала мамою двох названих донечок

Могилевська зазначила, що дівчатка мають різний вік: Мішель — 13 років, а Софії лише 4. Відповідно до цього, у них є свої потреби. Молодша дівчинка потребує більше фізичної уваги, адже їй потрібно багато чого організувати, оскільки вона раніше не могла ходити, говорити і навіть їсти самостійно. Старша донька, в свою чергу, потребує психологічної підтримки, оскільки їй важливо навчитися розуміти себе, свої кордони та повагу до інших.

Співачка поділилася своїми захопленнями, зокрема зазначивши, що активно читає літературу з психології та виховання. Вона акцентує увагу на темах, які хотіла б обговорити з Мішель.

Наталія Могилевська розповіла, як стала мамою двох названих донечок
Наталія Могилевська розповіла, як стала мамою двох названих донечок

Наталія Могилевська висловила щиру вдячність Київській соціальній службі. Фахівці цієї служби не лише підготували її до ролі прийомної матері, а й продовжують підтримувати її в цьому процесі. Вона зазначає, що звертається до них за порадами, коли відчуває потребу в емоційному розвантаженні, і отримує корисні рекомендації, як впоратися з ситуаціями без крику.

Наталія також розповіла про своїх доньок, відзначаючи їхні таланти у танцях і співі. Проте вона не вважає, що їхній шлях у житті обов’язково повинен бути пов’язаний із творчістю.

Наталія Могилевська розповіла, як стала мамою двох названих донечок
Наталія Могилевська розповіла, як стала мамою двох названих донечок

Старша дочка артистки має велику пристрасть до футболу. Вона активно грає в цю гру, навіть будучи єдиною дівчинкою в команді, де її партнерами є хлопці. Мати з легким жартом згадує, що в дитинстві також любила малювати, але ніколи не досягала такого рівня майстерності, як її донька.

Згідно зі словами артистки, шанувальники в соціальній мережі Instagram порекомендували їй приєднатися до жіночої футбольної команди, і тепер її донька є активною учасницею цієї команди. Нещодавно відбулися змагання, де дівчата грали проти хлопців. Команда дівчат поки що програла, а її дочка виконувала роль воротаря. Мати, спостерігаючи за її грою була дуже зворушена і не могла стримати сліз радості.

Нові статті

Схожі статті

Її життя змінилось на 360 градусів: куди зникла 35-річна зірка жіночого тріо Єва Бушміна – не в Україні

Єва Бушміна була впізнаваною артисткою своїх часів і під час участі у "Фабриці зірок" і під час перебування у жіночому гурті, але зараз все змінилось - чим займається співачка?

“Зловив зіркову хворобу”: екс-учасник “Океан Ельзи” розповів про “викрутаси” Вакарчука на піку популярності

Святослав Вакарчук вражає своєю силою духу та надихає мільйони українців, але не завжди так було - екс-учасник гурту "Океан Ельзи" Павло Гудімов розповів, як той "зазнався" через шалену славу.

Ювілей чемпіонки: Світоліна відгуляла 30-річчя в ефектній чорній сукні з пірʼям – “Мій особливий день”

Українська тенісистка Еліна Світоліна відсвяткувала 30-річчя. Спортсменка поділилась в соціальних мережах кадрами зі свого дня народження, яке пройшло 12 вересня.

“Все, що вона говорить, має сенс”: відомий співак заявив, що Тіна Кароль його обматюкала – що вона сказала

Тіна Кароль дійсно вражає своєю мудрістю та сильним духом, але не всі її можуть зрозуміти - відомий співак Микита Ломакін розповів про "особливі" відносини з поп-дівою.