44-річна Соломія Вітвіцька показала всім на “1+1”, як її змінило нещодавнє весілля: жінка-мрія (Фото)

Соломія Вітвіцька світиться від щастя, перебуваючи у стосунках із Олексієм Ситайлом і нещодавно пара відгуляла весілля - телеведуча показала, як вона виглядає після цієї події.

Нещодавно Соломія Вітвіцька помітно змінилася на краще, що стало помітно після появи чоловіка в її житті. Телеведуча поділилася в Instagram світлиною, на якій вона зображена в дзеркалі ліфта. У кадрі вона усміхнена та одягнена в яскраву салатову сукню, що підкреслює її свіжий і життєрадісний вигляд. Ці зміни в її образі свідчать про позитивні емоції та нові етапи в особистому житті, які, безумовно, вплинули на її загальний стан та настрій.

Соломія Вітвіцька показала, як змінилось її життя після нещодавнього весілля. Фото з Instagram @solomiyavitvitska
Соломія Вітвіцька показала, як змінилось її життя після нещодавнього весілля. Фото з Instagram @solomiyavitvitska

Після розриву стосунків між Соломією Вітвіцькою та режисером Владом Кочатковим, прихильники ведучої щиро висловлювали їй побажання всього найкращого, хоча деякі з них таємно сподівалися на можливе відновлення колишніх стосунків. Проте, їхні життєві шляхи вже були остаточно розірвані.

Влад почав віддалятися від Соломії, що стало помітно, а у її житті з’явився новий партнер – військовий Олексій Ситайло. Соломію звинуватили у тому, що вона зустрічається з чоловіком, який уже має родину. Однак ведуча не забарилася з відповіддю, спростувавши ці обвинувачення.

Соломія Вітвіцька показала, як змінилось її життя після нещодавнього весілля. Фото з Instagram @solomiyavitvitska
Соломія Вітвіцька показала, як змінилось її життя після нещодавнього весілля. Фото з Instagram @solomiyavitvitska

Нещодавно Соломія опублікувала на своїй особистій сторінці в Instagram серію фотографій, які відобразили її вишуканий образ на весіллі друзів-військових. Телеведуча вирішила відійти від традицій і з’явилася на святі в елегантній білосніжній шовковій сукні, доповнивши свій вигляд витонченими перлинними прикрасами. Її образ нагадував стиль нареченої, тож привернув увагу багатьох гостей.

На заході також був присутній Олексій Ситайло, хоча його участь обмежилася лише реєстрацією шлюбу, адже він не залишився на вечірку. Тим часом Соломія активно насолоджувалася святом у колі подруг, ділячись безліччю знімків, які відображали радісну атмосферу. Можливо, її вибір білого наряду став знаковим, і шанувальники незабаром дізнаються про новий етап в житті телеведучої.

Нові статті

Схожі статті

2 зведених сестри по татові і по мамі: Віталій Козловський вперше розкрив правду про своє сімейне положення

Віталій Козловський завжди відвертий зі своєю аудиторію, тож цього разу він не робив виключення та розкрив факт, який приголомшив всіх - чи знали ви, що співак має двох зведених сестер?

Зірка “Х-фактора” Аіда Ніколайчук показала, як працює її чоловік-каскадер: ви таке тільки в кіно бачили

Переможниця популярного українського шоу "Х-Фактор" Аіда Ніколайчук нещодавно розповідала, що вийшла заміж за каскадера з Голлівуду. В Stories співачка поділилася кадрами із роботи коханого.

“Не планувала, чесно кажучи”: Могилевська вперше розповіла про те, як стала мамою двох дівчат – 13 і 4 роки

Наталія Могилевська нещодавно стала мамою двох дівчаток, але чи було це в її планах - співачка розкрила всі карти про всиновлення дітей. Подробиці.

Її життя змінилось на 360 градусів: куди зникла 35-річна зірка жіночого тріо Єва Бушміна – не в Україні

Єва Бушміна була впізнаваною артисткою своїх часів і під час участі у "Фабриці зірок" і під час перебування у жіночому гурті, але зараз все змінилось - чим займається співачка?