Пішла у вільне плавання: куди зникла 39-річна Аня Добриднєва з “Пара Нормальних” – чим займається зараз

Після того як гурт "Пара Нормальних" припинив своє існування, про екс-солістку Аню Добриднєву майже всі забули - де зараз перебуває артистка? Подробиці.

Гурт, відомий як “Пара Нормальних”, розпався багато років тому, після чого кожен учасник обрав свій власний творчий і життєвий шлях. Іван Дорн, наприклад, здобув статус справжньої зірки не лише в Україні, але й за її межами. Він активно виступав у росії, як і багато інших українських артистів. Проте згодом Дорн усвідомив, що не може продовжувати свої гастролі в країні, яка руйнує його рідну землю та ставить під загрозу життя його близьких.

Наразі його родина мешкає у Франції, де вони знайшли безпечне місце для дітей та дружини. Незважаючи на труднощі, артист активно підтримує Україну, проводячи благодійні концерти по Європі, які допомагають збирати значні кошти на підтримку батьківщини.

Екс-солістка гурту Пара Нормальних Аня Добриднєва розповіла, чим займається
Екс-солістка гурту Пара Нормальних Аня Добриднєва розповіла, чим займається

Проте, коли мова заходить про Дорна, виникає питання: що стало з його колишньою колегою Анною Добридньовою? Хоч і її популярність після розпаду гурту не зросла до таких масштабів, як у Вані, співачка також продовжує свій шлях у музиці. Ніхто не забуває про її творчість, про неї говорять не так часто, але вона продовжує працювати над новими проєктами, демонструючи свою відданість мистецтву.

Екс-солістка гурту Пара Нормальних Аня Добриднєва розповіла, чим займається
Екс-солістка гурту Пара Нормальних Аня Добриднєва розповіла, чим займається

Аня вирішила залишитися в Україні та активно захищати культурний фронт. Протягом цього часу вона взяла участь у близько 80 благодійних заходах, об’їздила 12 областей, виступаючи та збираючи кошти для Збройних сил України. Добриднєва переконана, що кожен артист має виконувати місію, лікувати людей своїми піснями та використовувати свій талант для збору коштів.

Для неї важливо, щоб артист мав мету, інакше його діяльність втрачає сенс. Також Анна активно займається власною творчістю, пишучи пісні, які відображають нові реалії.

Нові статті

Схожі статті

“На нього накладеться арешт”: колишня Остапчука зізналася, на що готова піти, щоб отримати спільний будинок

Христина Горняк, колишня дружина Володимира Остапчука, розповідає про труднощі поділу майна після розлучення та сподівання на мирне вирішення.

Один – іконописець, а другий – на службі: Тоня Матвієнко розповіла про двох рідних братів – хто вони і де

Тоня Матвієнко мало що розповідає про рідних братів, але все ж є певна інформація про них, зокрема чоловіки пішли зовсім не по стопах своєї сестри та мами - чим вони займаються?

“Вперше почув”: американський актор Майкл Дуглас зізнався, чим його приголомшив український Гімн

Декілька днів тому в гості до України прилітав американський актор Майкл Дуглас. Під час візиту йому вдалося відвідати Андріївську церкву, Михайлівську площу та послухати український Гімн.

Українські зіркові пари: Сумська розкрила таємницю ідеального шлюбу з Борисюком. Та чи дійсно він такий?

Ольга Сумська та Віталій Борисюк, подолавши зради та труднощі, зберегли своє кохання і з великим задоволенням відсвяткували срібне весілля. Як сформувалась взірцева пара?