Дмитро Коляденко розкрив таємниці особистого життя з Іриною Білик: що примусило пару більше не спілкуватись?

Хореограф Дмитро Коляденко зізнався, що спричинило розрив з співачкою Іриною Білик, а також поділився думками про її нове особисте життя та його роль у ньому.

Дмитро Коляденко, відомий український хореограф, танцюрист, співак і телеведучий, поділився подробицями свого особистого життя та складних стосунків із колишньою коханою — співачкою Іриною Білик. Знамените зіркове подружжя вже давно не спілкується через конфлікт, що виник між ними, і, за словами Дмитра, їхнє рішення припинити контакт було правильним.

Причиною розриву стало розчарування Дмитра. Білик довгий час обіцяла спільний тур, але врешті-решт Коляденко дізнався з її Instagram, що вона вирушила у гастролі з іншим, молодшим артистом. Дмитро доволі різко прокоментував цей вчинок. Він зізнається, що був шокований, адже домовленості були зовсім інші.

Дмитро Коляденко впевнений, що потрібно поставити крапку
Дмитро Коляденко впевнений, що потрібно поставити крапку

Проте не лише Ірина має борги перед минулими стосунками. За словами Дмитра, у Білик також є претензії до нього, які стосуються давньої події 15-річної давності. Нібито Дмитро штовхнув її, через що вона впала і травмувала ногу. Ця травма досі нагадує про себе, що лише погіршило стосунки між ними. Незважаючи на всі минулі негаразди, Коляденко впевнений, що їхній багаторічній історії любові та дружби потрібно поставити крапку.

У мене не йде особисте життя, тому що я прив’язаний до Ірини Білик. Треба ставити крапку, казати: “Дякую, я тебе дуже любив, люблю і буду любити, вибачай, але я пішов далі.” І ми з нею домовились: у неї своє життя, своє кохання, молоді, старі, яких ти хочеш, Ірино. Я їй бажаю нового чоловіка, щоб був прем’єр-міністром якоїсь країни, бо вона все життя всім допомагала своїм хлопцям — хай уже за неї платять, — поділився Коляденко.

Чому не спілкується знамените подружжя?
Чому не спілкується знамените подружжя?

Зараз Дмитро залишається самотнім і зізнається, що давно не мав серйозних стосунків. Його приваблюють жінки з особливими рисами, які мають силу, незалежність і харизму. Дмитро зізнається, що захоплюється жінками, які можуть самостійно створювати собі роботу, залишатися вірними своїм принципам і мати власне бачення життя. Саме такі сильні особистості його надихають і приваблюють.

Нові статті

Схожі статті

“Метелики в животі були”: в кого закохувався 45-річний Володимир Ярославський – жінка з МастерШеф?

Володимиру Ярославському часто приписували роман з його колегою Ольгою Мартиновською та він неодноразово спростовував ці чутки: чи був по-справжньому кулінар закоханий?

Брови, вії, нігті свої: 51-річна Олеся Жураківська показала, як це – повна відсутність пластики і “тюнінгу”

Олеся Жураківська – акторка театру та кіно, яка в 2024 році отримала звання Народної артистки України. В Stories Instagram артистка показала себе у всій красі – без пластики та накладних вій.

Виглядає на всі 30: Ольга Фреймут показала свою 18-річну доньку Злату Мітчелл, яку народила від британця

Ольга Фреймут виховує трьох дітей, однак її 18-річна донька Злата Мітчелл народилась у стосунках з британцем, а двоє інших у шлюбі з продюсером - як виглядає старша дитина?

Не Оля Полякова чи Настя Каменських, а Маша Єфросиніна: хто потрапив у ТОП-100 найвпливовіших українців

Маша Єфросиніна — українська ведуча і журналістка. В неї є авторські проєкти на Youtube, а ще Маша співпрацює із благодійними фондами. Нещодавно її включили в список найвпливовіших українців.