Не Оля Полякова чи Настя Каменських, а Маша Єфросиніна: хто потрапив у ТОП-100 найвпливовіших українців

Маша Єфросиніна — українська ведуча і журналістка. В неї є авторські проєкти на Youtube, а ще Маша співпрацює із благодійними фондами. Нещодавно її включили в список найвпливовіших українців.

Декілька днів тому один з підписників ведучої Маші Єфросиніної поділився в її Stories цікавою інформацією. Український щотижневий громадсько-політичний журнал та інформаційний ресурс новин під редакторством Віталія Сича склав рейтинг “ТОП-100” найвпливовіших українців.

Ми визначаємо тих, чиї рішення, досягнення та ідеї визначають життя в країні – було написано на обкладинці щотижневого журналу NV (Nev Voice)

 

В рейтинг інтернет-видавництва потрапила і Марія Єфросиніна

 

Маш, дивись, дивись, що – підписав дописувач свою світлину із зображенням книги з цим рейтингом

 

Вже в наступному кадрі зʼявляється сторінка товстої книги, на якій можна побачити Машу Єфросиніну в розкішній вечірній сукні, яка чудово обтисла фігуру ведучої.

 

Марія на фото позувала в “компанії” інших знаменитих українців – Євгена Клопотенка, Євгена Кошового та інших.

Бути інфлюєнсером – наголошував заголовок статті про найвпливовіших українських блогерів

 

Маша Єфросиніна відреагувала на Stories, написавши, що їй дуже приємно за таку увагу і можливість опинитись в компанії інших впливових українців.

Маша Єфросиніна розповіла, що її додали до списку найвпливовіших українок
Маша Єфросиніна розповіла, що її додали до списку найвпливовіших українок

До речі, Маша Єфросиніна має й інші вагомі відзнаки в своїй біографії. Зокрема, в 2006 році жінка увійшла до списку ТОП-100 на        впливовіших жінок України за версією видавництва “Фокус”.

В 2021 році Маша Єфросиніна стала однією зі 100 найвпливовіших українських жінок по версії видавництва “Новое время”. Також в арсеналі винагороди інфлюєнсерки є Орден “За заслуги” 3 ступеня 2020 року.

В березні 2024 року інтернет-видавництво “Українська правда” віднесло Машу Єфросиніну до числа 100 українських лідерів думок.

Маша Єфросиніна розповіла, що її додали до списку найвпливовіших українок
Маша Єфросиніна розповіла, що її додали до списку найвпливовіших українок

Від початку повномасштабного вторгнення Марія Єфросиніна стала ведучою цілої низки благодійних українських концертів під назвою “Доброго вечора, ми з України”, спрямованих на допомогу українським дітям та жінкам, що постраждали від війни.

Нові статті

Схожі статті

Пішла у вільне плавання: куди зникла 39-річна Аня Добриднєва з “Пара Нормальних” – чим займається зараз

Після того як гурт "Пара Нормальних" припинив своє існування, про екс-солістку Аню Добриднєву майже всі забули - де зараз перебуває артистка? Подробиці.

“На нього накладеться арешт”: колишня Остапчука зізналася, на що готова піти, щоб отримати спільний будинок

Христина Горняк, колишня дружина Володимира Остапчука, розповідає про труднощі поділу майна після розлучення та сподівання на мирне вирішення.

Один – іконописець, а другий – на службі: Тоня Матвієнко розповіла про двох рідних братів – хто вони і де

Тоня Матвієнко мало що розповідає про рідних братів, але все ж є певна інформація про них, зокрема чоловіки пішли зовсім не по стопах своєї сестри та мами - чим вони займаються?

“Вперше почув”: американський актор Майкл Дуглас зізнався, чим його приголомшив український Гімн

Декілька днів тому в гості до України прилітав американський актор Майкл Дуглас. Під час візиту йому вдалося відвідати Андріївську церкву, Михайлівську площу та послухати український Гімн.