Брови, вії, нігті свої: 51-річна Олеся Жураківська показала, як це – повна відсутність пластики і “тюнінгу”

Олеся Жураківська – акторка театру та кіно, яка в 2024 році отримала звання Народної артистки України. В Stories Instagram артистка показала себе у всій красі – без пластики та накладних вій.

Олеся Вікторівна Жураківська – 51-річна акторка українського театру та кіно, яка живе за принципом: “Не порівнюй себе з іншими”. Зараз вона вважається однією з найвпливовіших українок сучасності. В творчому арсеналі жінки – багато ролей в кіно. Наприклад, в серіалі “Кріпосна” Жураківська зіграла кухарку Павлину, а в воєнній драмі “Мама” їй дісталась головна роль.

Важко повірити, але в акторську та творчу середу Олеся Вікторівна потрапила випадково. Йшла вона туди несвідомо, а в особистому житті встигла пережити абʼюзивні стосунки з чоловіком.

В Олесі Жураківської є в Instagram особиста сторінка, на якій акторка ділиться подробицями творчого життя. Зокрема, фанати артистки мають змогу побачити улюблену героїню багатьох серіалів тез прикрас, нарощених вій та губ. Олеся Жураківська ніколи не робила собі пластичних операцій, але в свої 51 виглядає бездоганно і неперевершено.

Легкий макіяж, гарна зачіска і відсутність зморшок на обличчі роблять цю талановиту жінку набагато молодше своїх років.

Олеся Жураківська показала себе без пластики
Олеся Жураківська показала себе без пластики

Олеся Вікторівна знайшла щастя в творчій професії. Акторство зробило її життя наповненим та різноманітним. Поза театральною сценою артистка має й інші хобі та захоплення.

Зокрема, в Stories Instagram Жураківська розповіла, що любить читати. Жінка показала себе із книгою в руках та зазначила, що цей твір написала її дорога подруга.

Пані Олеся поки що знайомиться із сюжетом книги “Я покажу тобі Ріо”, але в найближчому часі пообіцяла поділитися враженнями від прочитаного.

До речі, раніше Олеся Жураківська розповідала журналістам формулу власного щастя. За словами артистки – себе ніколи й ні з ким не варто порівнювати.

Олеся Жураківська показала, як виглядає справжня жінка без пластики
Олеся Жураківська показала, як виглядає справжня жінка без пластики

У Бога ти, я – одна така – зазначила пані Олеся

На її власну думку – в світі немає жодної людини, яка була як дві краплі води схожа на вас не тільки зовні, але й за характером.

Не принижуй творця. Він кожного зробив унікального – радить Жураківська усім жінкам

Нові статті

Схожі статті

Виглядає на всі 30: Ольга Фреймут показала свою 18-річну доньку Злату Мітчелл, яку народила від британця

Ольга Фреймут виховує трьох дітей, однак її 18-річна донька Злата Мітчелл народилась у стосунках з британцем, а двоє інших у шлюбі з продюсером - як виглядає старша дитина?

Не Оля Полякова чи Настя Каменських, а Маша Єфросиніна: хто потрапив у ТОП-100 найвпливовіших українців

Маша Єфросиніна — українська ведуча і журналістка. В неї є авторські проєкти на Youtube, а ще Маша співпрацює із благодійними фондами. Нещодавно її включили в список найвпливовіших українців.

Пішла у вільне плавання: куди зникла 39-річна Аня Добриднєва з “Пара Нормальних” – чим займається зараз

Після того як гурт "Пара Нормальних" припинив своє існування, про екс-солістку Аню Добриднєву майже всі забули - де зараз перебуває артистка? Подробиці.

“На нього накладеться арешт”: колишня Остапчука зізналася, на що готова піти, щоб отримати спільний будинок

Христина Горняк, колишня дружина Володимира Остапчука, розповідає про труднощі поділу майна після розлучення та сподівання на мирне вирішення.