“Метелики в животі були”: в кого закохувався 45-річний Володимир Ярославський – жінка з МастерШеф?

Володимиру Ярославському часто приписували роман з його колегою Ольгою Мартиновською та він неодноразово спростовував ці чутки: чи був по-справжньому кулінар закоханий?

Відомий український кулінар Володимир Ярославський нещодавно розкрив деякі деталі свого особистого життя, зокрема, говорив про свої переживання в коханні. Під час фінального випуску шоу “МастерШеф” він поділився своїми думками про це почуття і згадав, скільки разів відчував закоханість.

За його словами, він закохувався чотири рази протягом свого життя. Кожне з цих почуттів було унікальним і не схожим на інші. Володимир підкреслив, що з кожною новою закоханістю в ньому прокидались сильні емоції, що робили ці моменти особливими. Його відвертість і щирість вразили багатьох, адже він намагався донести, що кохання — це не просто почуття, а справжній внутрішній стан, який залишає глибокий слід у серці.

Володимир Ярославський зізнався, скільки разів за життя закохувався
Володимир Ярославський зізнався, скільки разів за життя закохувався

Володимир Ярославський зазначив, що його сприйняття кохання з часом змінилося. Раніше він вважав, що справжні почуття проявляються в емоціях, схожих на “метеликів у животі”. Наразі ж кулінар усвідомлює, що справжнє кохання полягає у відчутті щастя та спокою під час кожної миті, проведеної разом з іншою людиною.

Володимир Ярославський зізнався, скільки разів за життя закохувався
Володимир Ярославський зізнався, скільки разів за життя закохувався

На думку судді кулінарного шоу, сьогодні він усвідомлює, що кохання означає отримувати радість від спільно проведеного часу. Це можуть бути прості моменти, такі як спільна вечеря або перегляд серіалу. Навіть незначний подарунок від коханої людини здатен приносити щастя.

Володимир Ярославський зізнався, скільки разів за життя закохувався
Володимир Ярославський зізнався, скільки разів за життя закохувався

Про особисте життя Ярославського майже нічого не відомо, оскільки він не намагається ділитися цими подробицями. Проте, він згадував про свої минулі тривалі стосунки, які завершилися через те, що “пішли не туди”. Зараз серце Володимира залишається самотнім.

Нові статті

Схожі статті

Брови, вії, нігті свої: 51-річна Олеся Жураківська показала, як це – повна відсутність пластики і “тюнінгу”

Олеся Жураківська – акторка театру та кіно, яка в 2024 році отримала звання Народної артистки України. В Stories Instagram артистка показала себе у всій красі – без пластики та накладних вій.

Виглядає на всі 30: Ольга Фреймут показала свою 18-річну доньку Злату Мітчелл, яку народила від британця

Ольга Фреймут виховує трьох дітей, однак її 18-річна донька Злата Мітчелл народилась у стосунках з британцем, а двоє інших у шлюбі з продюсером - як виглядає старша дитина?

Не Оля Полякова чи Настя Каменських, а Маша Єфросиніна: хто потрапив у ТОП-100 найвпливовіших українців

Маша Єфросиніна — українська ведуча і журналістка. В неї є авторські проєкти на Youtube, а ще Маша співпрацює із благодійними фондами. Нещодавно її включили в список найвпливовіших українців.

Пішла у вільне плавання: куди зникла 39-річна Аня Добриднєва з “Пара Нормальних” – чим займається зараз

Після того як гурт "Пара Нормальних" припинив своє існування, про екс-солістку Аню Добриднєву майже всі забули - де зараз перебуває артистка? Подробиці.