Дружина Влада Ями показала, як в США “вимахав” їхній син Леон: йому всього 8, але в це важко повірити

Влад Яма разом із дружиною Ліліаною та сином вже давно адаптувались до життя в США, а зміни в зовнішності помітні в кожного, зокрема в сина Леона.

Влад Яма та його дружина Лілія та син Леон вже давно вирішили переїхати до Сполучених Штатів на початку повномасштабного вторгнення в Україну. Вони не повернулися на батьківщину і навіть запросили до себе родичів, створюючи нове життя в Маямі. Сім’я зосередилася на розвитку своїх кар’єр, вирішивши не повертатися в Україну.

Спочатку вони активно підтримували українців, беручи участь у благодійних заходах, волонтерили та організовували збори для допомоги для біженців. Дружина Влада Ями ділилася цими ініціативами в своєму блозі. Проте з часом сам Влад почав відчувати невизначеність щодо своєї ідентичності, задаючись питанням, чи залишаються він і його сім’я українцями в нових обставинах.

Дружина Влада Ями показалась разом із помітно підрослим сином Леоном
Дружина Влада Ями показалась разом із помітно підрослим сином Леоном

В даний час Яма відновлює свою кар’єру, поступово здобуваючи нових прихильників у Сполучених Штатах. Він активно займається навчанням танців, працює як хореограф, надаючи як приватні, так і групові уроки, до яких долучилася його дружина Лілія.

Син Ями, Влад, уже досяг восьмирічного віку і також прагне до популярності, бажаючи привертати увагу оточуючих. Хлопчик вже встиг знятися в американському фільмі минулого року, про що його мати охоче розповіла, ділячись моментами з прем’єри, яку родина відвідала в Голлівуді, штат Флорида.

Дружина Влада Ями показалась разом із помітно підрослим сином Леоном. Фото з Instagram @liliya_yama
Дружина Влада Ями показалась разом із помітно підрослим сином Леоном. Фото з Instagram @liliya_yama

Не можна не звернути увагу на те, що син Влади Ями, Леон, значно підріс. Його мати, Ліліана, поділилася новим знімком, на якому вона з’явилася разом із хлопчиком. На фото чітко видно, що Леон вже не той малюк, яким був раніше, і його зміни в зовнішньому вигляді стають все більш помітними з кожним днем.

Нові статті

Схожі статті

З’явився, не запилився: Олег Винник повернувся на сцену – нішу “повелителя вовчиць” застовбив за собою

Олег Винник повертається з новою піснею "Мої люди": символ підтримки в часи випробувань для України та шанс на новий початок для артиста, що тривалий час мовчав.

“Я неідеальна”: 30-річна дружина Віктора Павліка показала свою фігуру з усіх ракурсів – “Це нормально”

Катерина Репяхова не соромиться показувати себе справжню та "неідеальну" - блогерка та бізнесвумен показала свою фігуру і звернулась до. фанатів.

Руслана, Джамала, Ольга Сумська та інші зірки, які повернулися до звичайного життя: чому пішли зі сцени

Чому популярні українські артисти обирають спокійне життя, фокусуючись на родині та нових проектах не зважаючи на славу, яку вони здобувають роками?

Смачна закуска до родинної вечері: рулетики з баклажанів, які легко приготувати з доступних продуктів

Смачні та легкі в приготуванні рулети із свіжих баклажанів із сиром – закуска, яку обовʼязково варто створити восени, до повсякденного або святкового столу. Ділимося рецептом страви далі.